به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان؛ علیاصغر محمدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان اینکه پرداخت نکردن بهموقع وجوه مطالبات چغندرکاران و تهاتر مطالبات آنان با شکر و تفاله چغندرقند سبب زیان چغندرکاران میشود، گفت: برای حمایت از کشاورزان شرکت های بیمه ای نیز باید خسارت آنها را به موقع پرداخت کنند.
وی ضمن بیان اینکه به دلایل خشکسالی و کمبود منابع آبی میزان تولید محصول چغندر امسال نسبت سال گذشته کاهش داشت، افزود: امسال ۱۴۷ هزار و ۶۲۲ تن چغندرقند در میامی برداشت شد و به مرز ۱۵۰ هزار تن رسید.
مدیر جهاد کشاورزی میامی با بیان اینکه امسال محصول چغندر از سه هزار و ۳۹۵ هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان برداشت شد، ابراز داشت: امسال شاهد افزایش سطح زیر کشت این محصول نسبت به سال گذشته هستیم که علت آن کشت چغندر بهصورت دیم به همراه آبیاری تکمیلی است.
محمدی در ادامه تصریح کرد: برای افزایش بهرهوری آب و استفاده بهینه از منابع موجود ۲۵۸ هکتار از اراضی زیر کشت چغندر با آبیاری بارانی و ۲۹۰ هکتار نیز به روش تیپ آبیاری شده است.
وی افزود: ذخیره نکردن چغندرقند در مراکز دپو هنگام آغاز فصل برداشت و مشکل حملونقل و افزایش هزینههای حملونقل برای کشاورزان برخی از مشکلاتی است که باید برای حل آن چارهاندیشی کرد.
انتهای پیام /ق