به گزارش خبرنگار گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان؛ مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان در حاشیه انتخابات کمیته ملی المپیک با تسلیت به خانوادههای دریانوردان گفت: برای اعضای مختلف هئیت اجرایی فعلی و سابق آرزوی موفقیت دارم. به ویژه از برادر عزیزم هاشمی که از مدیران باسابقه ورزش کشور است و از اول بهمنماه به خانه خودش یعنی وزارت ورزش بازخواهد گشت و ما آنجا در خدمت او خواهیم بود. برای صالحی امیری، شهنازی و سایر اعضای هئیت اجرایی جدید نیز آرزوی موفقیت دارم. در کنار یکدیگر و شانه به شانه با تعامل، همکاری و دلسوزی که همه اهالی ورزش همچنین روسای فدراسیونها و قهرمانان دارند و رسانههای ورزشی روز به روز به توسعه ورزش هم در ابعاد همگانی و هم در ابعاد قهرمانی و هم در بعد توسعه اماکن ورزشی با شتابتر حرکت کنیم.
او افزود: امروز دوره فعالیت هئیت اجرایی کمیته ملی المپیک به پایان میرسد، با توجه به اینکه از حدود ۴ ماه پیش بر اساس برنامهریزیها و هماهنگیهایی که انجام گرفت و هماهنگیهای ریاست پیشین کمیته، امروز در یک انتخابات بسیار باشکوه و در فضای همکاری و تعامل و رفاقتی، شاهد یک رقابت مهیج به خصوص در چند بخش بودیم.
سلطانی فر افزود: کاندیداها آمدند و ضمن اینکه در روزهای گذشته فرصت داشتند توانمندیها و برنامههای خود را ارائه دهند، در این انتخابات حضور داشتند. البته به غیر از انتخابات ریاست کمیته که تنها 2 کاندیدا در آن حضور داشتند و یک کاندیدا در روز انتخابات انصراف داد. صالحی امیری که از صاحبنظران مسائل فرهنگی و اجتماعی کشور است و در صحنه ورزش نیز با توجه به حضورش به عنوان سرپرست در وزارت ورزش چهره شناخته شدهای است و به عنوان تنها کاندیدا با اجماع همه اعضا انتخاب شد.
او درباره انتخابات در بخش خزانهداری بیان کرد: در بخش خزانهداری انتخابات در همان مرحله اول تمام شد. در بخش دبیر کمیته ملی المپیک، نواب رئیس و ۶ نفر اعضای هئیت اجرایی شاهد یک رقابت بسیار چشمگیر و نزدیکی بودیم که انتخابات در این سه بخش به دور دوم کشیده شد و خوشبختانه همه در یک فضای رفاقتی و همکاری، یک رقابت سالم را رقم زدند. امروز یک روز ویژه در تاریخ ورزش کشور است.
وزیر ورزش و جوانان بیان کرد: هر زمانی که مسئولان در بخشهای مختلف کمیته ملی المپیک انتخاب میشوند، برای ورزش کشور مهم است. چرا که مباحث مربوط به ورزش قهرمانی را در بازیهای آسیایی، المپیکها و همچنین رویدادهای ورزشی که به عنوان داخل سالن آسیا و کشورهای اسلامی برگزار و از طریق کمیته ملی المپیک هماهنگ میشود. در مجموع دورههای گذشته المپیک در ۱۶ دوره گذشته تا به امروز ورزشکاران و قهرمانان ما ۱۸ مدال طلا، ۲۱ نقره و ۲۹ برنز را به دست آوردند که خوشبختانه بیشتر این مدالها مربوط به بعد از انقلاب اسلامی است.
سلطانی فر خاطر نشان کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در بخش ورزش سرمایهگذاری جدی را به عمل آورده و ارزش ویژهای برای آن قائل است. برنامهریزی دقیقی را به همراه کمیته ملی المپیک انجام دادهایم و همین روند را نیز با مجموعه جدید در کمیته خواهیم داشت. در یک همکاری بسیار نزدیک در جلسات فشرده که رسانهها از جمله رسانه ملی نیز اخبار آن را انعکاس داد، همه برنامههای فدراسیونها را با دقت رصد و مورد ارزیابی قرار میدهیم. برنامههایی که برای بازیهای آسیایی جاکارتا، المپیک زمستانی، المپیک ۲۰۲۰ توکیو به طور دقیق مورد ارزیابی قرار میگیرد.
او اضافه کرد: در بخشهای مختلف هدفگذاریهایی را انجام دادهایم و به گونهای پیش خواهیم رفت که فشار و تمرکز ورزش ما همانند گذشته بر روی ۴ رشته وزنهبرداری، کشتی، تکواندو و تک مدال دوومیدانی نباشد و با توجه به اضافه شدن چند رشته جدید در المپیک ۲۰۲۰ مانند سنگنوردی، کاراته و همین طور رشتههای گذشته مانند شمشیربازی و تیراندازی و احتمالا در قایقرانی بتوانیم بر روی سکو قرار بگیریم چرا که در المپیک ریو نیز در این رشتهها ملیپوشان به کسب مدال نزدیک بودند. امیدوار هستیم تعداد رشتههای مدالآور ما در المپیک ۲۰۲۰ به ۸ رشته افزایش پیدا کند.
او در پایان خاطر نشان کرد: صالحی استاد بوده و خواهد بود. در دولت با یکدیگر بودهایم و سالهای سال در خدمت در جاهای مختلف حضور داشتم و همان طور که گفتم فکر میکنم دوره خوبی را بتوانیم با تجربه و توانی که دارد و همچنین تعاملی که با دولت مردان دارد و از افراد مورد اعتماد رئیس جمهور است بتوانیم بار بیشتری را از ورزش کشور به دوش بکشیم و سرعت توسعه را شتاب دهیم.
انتهای پیام/