به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه درباره سرخ کردن مواد غذایی گفت: چرا دلتان میخواهد همه مواد غذایی را سرخ کنید؟ مگر طعم طبیعی غذاها چه ایرادی دارد که عالیترین مواد غذایی سرشار از حیات را سرخ میکنید؟ مثلا یک ماهی را در نظر بگیرید که چه ترکیبات مفیدی را میتواند در اختیار ما بگذارد. پروتئین عالی، ید، سلنیم، منیزیم، مجموعهای از مواد طبیعی و عالی اند که در یک ماهی نهفته است.
وی ادامه داد: با مصرف یک یا دو وعده ماهی در هفته، ۵۰ درصد حملات قلبی را از خود دور کنید. به ویژه مصرف ماهیهای چرب که حاوی امگا سه هستند. این ماهیها بسیار خدمتگزار رگها هستند؛ از حالت ارتجاعی رگها جلوگیری میکنند؛ هوش کودکان را افزایش میدهند.
این متخصص تغذیه در ادامه تصریح کرد: مصرف ماهی به صورت بخار یا آب پز یا تنوری، برای حفظ سلامت بسیار مفید است.
بیشتر بخوانید: ۲۰ دلیل عالی برای مصرف هرچه بیشتر ماهی!
مظهری در پایان اظهارداشت: روغن سرخ کرده سمومی به نام اکسید تولید میکند که جزو رادیکالهای آزاد است و ماهی حیات بخش را تبدیل به مادهای میکند که طعمش خوب است، ولی اثرش بسیار زیان بار میشود.
منبع:میزان
انتهای پیام/