به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در این جلسه مسعود نصرتی شهردار رشت اظهار داشت: از رییس هیات کشتی گیلان که با عشق و علاقه پیگیر فعالیت های کشتی در استان هستند تشکر و قدردانی می کنیم.
وی افزود: هر چه قدر بیشتر برای ورزش کشتی وقت بگذاریم بهره مندی ملی و فراملی بیشتر می شود و بقیه ارزش ها در کنار این ارزش معنا می یابد.
شهردار رشت تاکید کرد: هر کشوری یک ورزش اول دارد و به آن احترام ویژه می گذارد. باید بپذیریم کشتی ورزش اول کشور است و اگر این احساس تعلق را حفظ کنیم برنده خواهیم بود.
وی با بیان اینکه گیلان از استانهای صاحب سبک در کشتی است، گفت: اینکه ما نتوانستیم در برنامه لیگ ۳۰۰ روزه، تیم داشته باشیم خوشایند نیست و حتماً در کنار هیات کشتی قرار می گیریم و با حمایت شورا و از طریق سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری، کارهایی که از عهده شهرداری بر می آید را انجام می دهیم.
نصرتی تصریح کرد: گروه های زیادی هستند که می توانند کمک کنند و من فکر می کنم باید بهانه ای ایجاد کنیم و اختیاراتی داده شود تا براساس آن بتوانیم سرمایه گذار برای این ورزش جذب کنیم و این جدا از کمکهایی است که شهرداری می تواند انجام دهد.
وی با اعلام اینکه جایگاه کشتی گیلان باید به جایگاه پر افتخار خود در گذشته برگردد از تنظیم لایحه ای برای شورای شهر خبر داد و گفت: این لایحه برای سال ۹۷ تهیه شده است و براساس آن به تمامی هیات های ورزشی کمک خواهد شد و اگر به تصویب شورای اسلامی شهر رشت برسد موضوعاتی از این جنس مرتفع می شوند.
شهردار رشت با اشاره به سختی تمرین های کشتی گفت: با این همه سختی و رنج کشتی گیری که با نگاهی والاتر از مدال می گذرد قابل تقدیر است .
نصرتی با تاکید دوباره به رنج و سختی تمرینات ورزش کشتی تصریح کرد: امروز خانواده ها حاضر نیستند فرزند خود را وارد ورزش سخت کشتی کنند. در گذشته ورزشهای دیگر رونق نداشت و همه روی کشتی تمرکز داشتند اما امروز کار سخت تر از گذشته شده است.
رسول خادم رئیس فدراسیون کشتی نیز در این جلسه با تأکید بر حضور نماینده رشت در رقابت های لیگ 300 روزه و با اشاره به آشنایی شهردار رشت با ورزش کشتی و حمایت های ایشان از کشتی قزوین اظهار داشت: شهردار رشت به خوبی ورزش کشتی را می شناسد و می داند این ورزش متعلق به اقشار محروم جامعه است چرا که این ورزش تمرینات سنگین دارد که هر فردی نمی تواند به راحتی آن تمرینات را تحمل کند.
وی افزود: یک ساختار جدید در برگزاری مسابقات کشور به نام لیگ ۳۰۰ روزه تعریف شده است ولی هیچ نماینده ای از استان گیلان و شهر رشت در این مسابقات نداریم و این امر به هیچ وجه خوشایند نیست.
وی افزود : امید است با کمک شهرداری و هیات کشتی یک تیم در این رقابت ها معرفی شود و سعی شود از راه های ممکن حمایت های لازم صورت بگیرد.
خادم با تاکید بر اینکه کشتی مانند فوتسال درآمد زا نیست گفت: در کشور، بسیاری از باشگاههای خصوصی تعطیل شدند و در زورخانه های سنتی ورثه تمایلی به ادامه کار ندارند. اکثر زورخانه ها در محلات محروم است و ورثه توان مالی برای ادامه کار ندارند و باید توجه شود که بخش قابل توجهی از خانواده کشتی توان پرداخت شهریه را ندارند.
خادم با بیان اینکه امید است باشگاه های شهر رشت از حمایت شورا و شهرداری بهره مند شوند افزود: در برخی از باشگاه ها تشک ها از رده خارج است که این امر ایمنی ورزشکاران را به خطر می اندازد. هیات کشتی گیلان تعداد مراکز آموزشی را افزایش داده و برای حفظ این مراکز باید حمایت هایی صورت گیرد.
محمد حسن علیپور عضو شورای اسلامی رشت با بیان اینکه اکثر ورزشکارانی که در کشتی رشد می کنند از طبقه محروم جامعه هستند با اشاره به مشکلات بیکاری جوانان و خطر اعتیاد اظهار داشت: ورزش جوانان را از آلودگی ها و تباهی بیرون می کشد.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر رشت خاطرنشان کرد: برای کمک به ورزش استان به ویژه کشتی، یاری همه دستگاه ها را طلب می کنم. باید اختلاف سلیقه و تضاد در برنامه ها را کنار بگذاریم تا ورزش استان در تمامی رشته ها مسیر ارتقا را طی کند.
وی تاکید کرد: اکثر ورزشکارانی که در کشتی رشد می کنند از طبقه محروم جامعه هستند چرا که کشتی ورزش رنج و زجر است و اکثر کسانی که از این ورزش به مقام قهرمانی می رسند ارتباط خود را با طبقه خود حفظ می کنند.
فرهام زاهد رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه کشتی در استان با مشکلات بسیاری مواجه است در این جلسه گفت: کشتی ورزش سنتی است که امروز در استان مشکلات بسیاری دارد ان شاء الله به کمک همه کشتی گیران بتوانیم مشکلات را مرتفع سازیم.
نقی هدایتی رییس هیات کشتی گیلان نیز در این جلسه گفت: تشک کشتی در روستاهای گیلان پهن شده است و استان گیلان توان ارتقای بیشتر کشتی را دارد اما به دلیل نداشتن زیرساخت های مناسب نمی توانیم با دیگر استان ها به خوبی رقابت کنیم. شهردار رشت بر مشکلات کشتی واقف هستند و می خواهیم به عنوان یک چهره ورزشی دست ما را بگیرند.
وی با اشاره به قول حمایت استاندار گیلان برای راه اندازی خانه کشتی استان، تاکید کرد: امروز ما کشتی را به دل روستاها برده ایم در نوخاله ، امامزاده هاشم و... تشک کشتی پهن است.
هدایتی نگاه یکسان به همه رشته های ورزشی از سوی شورا را مورد تاکید قرار داد و افزود: باید همه هیات ها تامین شوند تا توان حضور داشته باشد کشتی گیران گیلانی بر این عقیده اند که اگر کار برای خدا باشد دلسردی ایجاد نمی شود.
فردین معصومی قهرمان کشتی نیز با اعلام اینکه همه استانها خانه کشتی دارند ولی گیلان از این نعمت محروم است اظهار داشت: گیلان یکی از محروم ترین استان های کشور است، همه استان ها خانه کشتی دارند ولی گیلان از این نعمت محروم است انشاء الله بتوانیم با توجه به قول استاندار گیلان، خانه کشتی را در گیلان راه اندازی کنیم.
وی افزود: ما چیزی از کشتی جز ارتقای آن نمی خواهیم. با حضور رسول خادم کشتی جایگاه خود را در کشور پیدا کرده است امیدوارم کشتی به مسیر آقایی خود ادامه دهد چرا که همه ایرانیان ورزش کشتی را دوست دارند.
انتهای پیام/