واضح است که غذاهای حاوی چربی های اشباع شده، شامل کره، خامه، گوشت قرمز و ... یک فاجعه برای سلامت قلب محسوب می شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  در اینجا ۹ ماده غذایی لازم برای حفظ و افزایش سلامت قلب معرفی شده است:

پروتئین های بدون چربی: انتخاب گوشت های بدون چربی می تواند به مدیریت کلسترول و وزن کمک کند. کارشناسان بهداشت و متخصصان تغذیه اغلب مرغ های بدون پوست، ماهی و گوشت لخم گاو را بعنوان پروتئین های مفید پیشنهاد می کنند. هدف دریافت ۳ تا ۶ اونس پروتئین بدون چربی در روز است.

میوه و سبزی: برای سلامت قلب، انجمن قلب آمریکا توصیه به مصرف هفت تا ۹ وعده میوه و سبزی در روز می کند. به خاطر داشته باشید که این عدد بستگی به نیاز شما به دریافت کالری در طول روز دارد. خوردن میوه ها و سبزیجات در رنگ های مختلف، تضمین کننده سلامت عمومی بدن است.


بیشتربخوانید:بیماری‎های قلبی عامل اصلی مرگ و میر در ایران


غلات سبوس دار: مانند میوه ها و سبزی جات، غلات کامل نیز سرشار از مواد مغذی و همچنین فیبر است. فیبر عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. برای یک رژیم غذایی حاوی ۱۶۰۰ کالری، روزانه شش وعده غلات سبوس دار و برای ۲۰۰۰ وعده کالری، هشت وعده از این غلات پیشنهاد می شود. یک وعده غلات سبوس دار می تواند شامل یک تکه نان سبوس دار، یک فنجان و نیم برنج قهوه ای و یا یک اونس غلات خشک باشد.

چربی های سالم: بدن شما برای عملکرد مفید، نیازمند چربی است؛ اما باید نوع سالم چربی انتخاب شود. روغن کانولا، روغن زیتون، بادام زمینی، روغن آفتاب گردان و روغن سویای اشباع نشده، روغن ذرت و ... از جمله چربی های مفید هستند. به یاد داشته باشید که شما نیاز به دریافت مقدار کمی چربی در روز دارید؛ مثلا دو تا سه وعده. یک وعده روغن معادل یک قاشق چای خوری است.

ماهی: رژیم های غذایی غنی از ماهی های چرب در میان افرادی که در کشورهای اسکاندیناوی زندگی می کنند، بسیار رایج است. از این رو مردمان این کشورها با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی روبرو هستند. اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در ماهی ها سه بار در هفته باید به بدن برسند.

آجیل: تحقیقات نشان می دهد افرادی که میان وعده خود را با آجیل شروع می کنند، کمتر مبتلا به افزایش سطح کلسترول خون می شوند. هدف، دریافت یک چهارم فنجان آجیل در هر میان وعده است.

شکلات: شکلات های تیره خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سایر بیماری های مزمن مانند دیابت را کاهش می دهد. کاکائو، عنصر اصلی شکلات تیره است که به حفظ قلب سالم کمک می کند. البته مصرف بیش از حد شکلات کالری و چربی بدن را بالا می برد.

چای: حاوی فلاونوئیدها است و به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک می کند فقط باید عاقلانه این چای را بنوشید و طعم دهنده های شیرین به آن اضافه نکنید.

ادویه جات و ترشی جات: برای محافظت در برابر فشار خون بالا که خود عامل بیماری قلبی است، مفید هستند. بنابراین به جای استفاده از نمک در غذاها، از این چاشنی ها می توانید بهره مند شوید.

منبع: آوای سلامت

انتهای پیام/

۹ غذای دوستدار قلب را بهتر بشناسید

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۱ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
عالی بود