۴۹ هزار تن شیر سالانه در شهرستان ساری قطب تولید فرآورده‌های دامی در استان مازندران تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری  ،فرزین فرهادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: شهرستان ساری دارای یک هزار و ۱۷۵ واحد دامداری صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی به ظرفیت ۶۸۷ هزار راس است.

وی افزود: در شهرستان ساری ۴۹ هزار تن شیر و ۶ هزار و ۲۳۴ تن گوشت قرمز سالانه تولید که به عنوان قطب تولید فرآورده‌های دامی در استان مازندران شناخته می‌شود.

فرهادی گفت: ۲۸۳ تن کنسانتره یارانه دار یکماه گذشته بین دامداران و شرکت‌های تعاونی وابسته به دام شهرستان ساری توزیع شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: از این مقدار کنسانتره یارانه‌ای توزیع شده ۱۰۱ تن کنسانتره مخصوص پلت، ۱۲۳ تن کنسانتره درجه یک پلت، ۴۱ تن کنسانتره درجه یک پودر و ۱۹ تن کنسانتره سوپر ویژه پلت بوده است.

انتهای پیام/آ

توزیع ۲۸۳ تن کنسانتره یارانه دار درساری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار