۳ هزار و ۶۶۵ نفر در حدود ۵۰۰ واحد صنعتی صنعت دام و طیور در جویبار فعالیت دارند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سلیمان حاتم نژاد مدیر جهاد کشاورزی جویبار از نقش صنعت دام و طیور در تامین امنیت غذایی بویژه مواد پروتئینی و لبنی  در سبد غذایی خانوار در جامعه خبر داد و گفت: ۳ هزار و ۶۶۵ نفر در صنعت دام و طیور شهرستان جویبار مشغول فعالیت هستند.

وی  ظرفیت شهرستان جویبار در زمینه تولیدات دام و طیور را بالا دانست و افزود شهرستان جویبار دارای ۱۶۷ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۱۷ هزار و ۹۱۸ تن است که ۹ در صد سهم بری در مقایسه با استان را به خود اختصاص داده است.  

حاتم نژاد گفت:: این شهرستان دارای ۳۵۲ هزار واحد دامی با تولید سالانه ۲ هزار و ۱۲۴ تن گوشت قرمز و ۲۳ هزار و ۶۲۶ تن شیر خام است که ۴ درصد تولید استان را داراست.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار افزود: تاکنون ۱۵ هزار ۷۵۰ تن شیر و هزار و ۴۰۰ تن گوشت قرمز و ۱۱ هزار و ۳۰۰ تن گوشت سفید از ابتدای امسال در شهرستان جویبار تولید شد.

انتهای پیام/ م

فعال بودن ۵۰۰ واحد مرغداری و دامی در جویبار

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار