به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در آیین گفت: دومین جشنواره سفره ایرانی-فرهنگ گردشگری با حضور استانهای کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، لرستان و فارس در دوگنبدان برگزار شد.
الماس قبادی با بیان اینکه شرکت کنندگان در این جشنواره خوراکهای سنتی هر منطقه را طبخ و ارائه میکنند اضافه کرد: در این جشنواره ۴۰ غرفه غذا، نمایش و مسابقه آشپزی در فضای باز و مسقف در نظر گرفته شده که سهم کهگیلویه و بویراحمد از این تعداد ۱۵ غرفه است.
وی بیان کرد: در این جشنواره نمایشگاه خوراکهای سنتی، چادرهای عشایر و آیین و فرهنگ هر استان، انتخاب غرفه برتر، مسابقه آشپزی و نشستهای مختلف با موضوعهای مرتبط با خوراکهای سنتی و سالم نیز برگزار میشود.
قبادی گفت: برای ترویج غذای ایرانی در خانه و رستورانها باید کارهای زیادی انجام شود و یکی از این اقدامات برند سازی غذاهای ایرانی است که باید انجام شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با درخواست از عموم مردم برای بازدید از این جشنواره و نمایشگاه ادامه داد: بازدید از جشنواره سفره برای عموم آزاد است و مردم میتوانند در بازدید از این جشنواره با خواراکهای سنتی و سوغات محلی هر استان آشنا شوند.
وی ادامه داد: در این جشنواره مسابقه آشپزی از واحدهای دارای پروانه بهره برداری رسمی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه مسابقه آشپزی با حضور سه داور ملی قضاوت خواهد شد گفت: این جشنواره به مدت دور روز از ساعت ۱۴ تا ۲۲ آماده بازدید علاقهمندان است.
قبادی بیان کرد: این جشنواره فرصتی برای معرفی خوراکهای سنتی استان کهگیلویه و بویراحمد به گردشگران داخلی و خارجی است.
نخستین جشنواره سفره ایرانی-فرهنگ گردشگری با حضور استانهای کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، لرستان و فارس از ۲۵ تا ۲۷ آذر ۹۵ در شیراز برگزار شد.
این جشنواره سراسری در هشت منطقه در کشور برگزار میشود که کهگیلویه و بویراحمد جشنواره منطقه هفتم این جشنواره را بر گزار میکند.
انتهای پیام/د
جشنواره سفره ایرانی-فرهنگ گردشگری