به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عیسی صفوی بعد از ظهر چهارشنبه در شورای پیام رسان سلامت استان بوشهر اظهار داشت: جای خالی حوزه سلامت در کشور حس میشد و شاهد محجور ماندن امر سلامت در کنار مسئله درمان بودیم.
وی با اشاره به راهاندازی دبیر خانه سلامت و امنیت غذایی استان استان بوشهر بیان کرد: از ابتدای شروع بکار این دبیرخانه کارهای خوبی در زمینه سلامت در استان انجام شده است.
رئیس دبیر خانه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر با بیان اینکه هر اداره باید دارای یک پیام رسان سلامت باشد، عنوان کرد: در راستای اجرای برنامه ها و پروژه ها با پیوست سلامت تفاهمنامههای با ادارت مختلف از جمله جهار کشاورزی، تربیت بدنی، دامپزشکی و مسکن و شهر سازی امضاء شده است.
صفوی تصریح کرد: سلامت دارای چهار جزء است که مولفههای اجتماعی ۵۵ درصد، بیمارستان ۲۵ درصد، ژنتیک ۱۰ درصد و تصادفات ۱۰ درصد آن را تشکیل می دهد.
وی با بیان اینکه عوامل اجتماعی رابطه مستقیم با میزان بیماری ها در جامعه دارند، بان کرد: در همین راستا در ابتدا پنج مسئله مهم سلامت در هر شهرستان استان بوشهر شناسایی و برای رفع آن برنامه ریزی خواهد شد.
رئیس دبیر خانه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر خاطرنشان کرد: استان بوشهر اولین استانی است که تمام شهرستانهای آن دارای خانه مشارکت مردمی است و موارد آسیب رسان به سلامت مردم توسط خود مردم شناسایی می شود.
صفوی در خصوص مشکلات سلامتی که در بین شهرستانهای استان بوشهر مشترک است، گفت: فقدان سیستم دفع فاضلاب و پسماند از جمله مشکلاتی است که در بیشتر شهرستان های استان وجود دارد و با رفع این مشکل ۷۰ درصد مشکل سلامت مردم استان مرتفع خواهد شد.
انتهای پیام/پ