به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، ناصر غلامی صبح امروز در گردهمایی کارشناسان فناوری اطلاعات شهرستانها و مناطق استان بوشهر با اشاره به اینکه تعلیم و تربیت هدف اول پیامبران الهی بوده است اظهار داشت: ایجاد زمینه مشارکت مردم و بخش خصوصی در مدارس در ابعاد مالی و فکری یکی از راههای غلبه بر مشکلات مدارس است.
وی با اشاره به هوشمندسازی مدارس استان بوشهر بیان کرد: هوشمندسازی مدارس فرآیند خاصی دارد و این امر از رویکردهای جدید آموزش و پرورش است و در استان هم به خوبی اجرا شده است.
معاون آموزش و پرورش استان بوشهر به مزایای استفاده از سیستم فناوری در مدارس اشاره کرد و گفت: امروزه تکنولوژی پیشرفت کرده و باید دانشآموزان با کامپیوتر آشنایی داشته باشند و با توانمندیها و تکنولوژیها روز دنیا آشنا شوند.
غلامی با بیان اینکه مدارس استان بوشهر بیش از میانگین کشوری هوشمندسازی شدهاند افزود: 33 درصد کلاسهای درس در استان بوشهر هوشمند هستند که 10 درصد از میانگین کشوری بیشتر است.
وی با بیان اینکه 2 هزار و 478 کلاس درس استان بوشهر هوشمندسازی شده است خاطرنشان کرد: از 7 هزار و 500 کلاس درس 2 هزار و 478 کلاس آن هوشمندسازی شده است.
معاون پژوهش، برنامهریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان بوشهر افزود: کلاس هوشمند تعریفهای گوناگونی دارد که آنچه مد نظر آموزش و پرورش است در کلاسهای ما اجرا میشود.
غلامی با بیان اینکه نیروهای منطقهای آموزش و پرورش استان بوشهر افرادی بسیار خبره هستند گفت: این افراد حتی گاهی از نیروهای ستادی هم قوی تر عمل میکنند و نیاز است اگر مشکلاتی را در حوزه فنی و سیستمهای تحت مسئولیت خود مشاهده میکنند گزارش دهند تا به وزارت آموزش و پرورش انتقال داشته شود.
وی با اشاره به برگزاری کنفرانس ریاضی استان بوشهر در بهمن امسال خاطرنشان کرد: پشتیبانی فنی رویداد علمی و آموزشی کنفرانس ریاضی ایران بر عهده معاونت پژوهش، برنامهریزی و نیروی انسانی است که در این فعالیت نیاز به همراهی کارشناسان فناوری اطلاعات شهرستانها و مناطق است.
انتهای پیام/پ