به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسین صفاری با اشاره به آغاز بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان به مناسبت شب یلدا از ۱۲ آذرماه که تا دوم دی ماه نیز ادامه دارد، خاطرنشان کرد:این بازرسی ها در اصفهان، خمینی شهر و نجف آباد که از قطب های اصلی تولید آجیل است، صورت گرفت.
به گفته وی همچنین بازرسی ها روی سه رسته میوه، شیرینی و آجیل و خواربار و مواد غذایی، رستوران ها در سطح استان اصفهان صورت گرفت که ۵۵۰ نمونه مشکوک برای بررسی بیشتر به آزمایشگاه ارسال شد.
مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان تصریح کرد: گاه در تولید آجیل مشاهده شده است که از جوهر لیمو در قالب ویتامین سی برای براق کردن آجیل استفاده می شود تا ظاهر آجیل فاسد نشان داده نشود.
وی ادامه داد: بازرسی ها در دو نوبت صبح و بعدازظهر و با حدود ۶۰ نفر انجام گرفت.
صفاری از بستن ۲۴ واحد دراین بازرسی ها خبر داد و گفت: به صورت مجزا آماری ندارم که این تعداد بستن یا تشکیل ۵۴ پرونده قضایی بیشتر مربوط به کدام صنف بوده است.
وی با اشاره به اینکه روز گذشته پنج تن پرتقال که مشکوک به استفاده از رنگ بود، توقیف و پس از بررسی مشخص شد که هیچ اشکالی ندارد، اضافه کرد: میزان تخلفات امسال به نسبت سال گذشته کمتر شده است.
انتهای پیام/م