به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان نصر در آئین نمادین اعزام راهداران به گردنهها و محورهای مواصلاتی استان اردبیل در آستانه روز راهداری اظهار کرد: عملیات راهداری را همکاران ما در بسیاری از استانها از ابتدای آذرماه و برخی از مناطق نیز ۱۵ آذرماه شروع کردهاند اما به صورت نمادین ما امروز شاهد اعزام اکیپهای راهداری به جادههای سراسر کشور هستیم.
وی خاطرنشان کرد: ما با استفاده از ماشینآلات سنگین و نیمهسنگین راهداری در بیش از ۶۴۹ راهدارخانه ثابت و سیار تلاش میکنیم تا به هموطنانمان در گذر از این جادهها خدمات مناسب و مطلوبی را ارائه کنیم.
مدیر کل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشینآلات سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور تصریح کرد: در طرح زمستانی امسال ما با استفاده از ۹ هزار و ۲۰۰ دستگاه ماشینآلات سنگین، نیمه سنگین و سبک به همراه ۲ هزار و ۱۰۰ گشت راهداری در ۱۵۰ هزار کیلومتر از راههای مواصلاتی کشور آماده ارائه خدمات هستیم.
نصر خرید ماشینآلات جدید، نوسازی و بهسازی خودروهای فرسوده و نیمه فرسوده را در حوزه راهداری یادآور شد و بیان کرد: ما سعی داریم لودر، گریدر، نمکپاشهای هوشمند و خودروی تویوتای دو دیفرانسیل را به مجموعه راهداریها در سراسر کشور اضافه کنیم که بخشی از خریدهای ما در نیمه اول امسال انجام شده و بخشی نیز در حال انجام است.
وی در مورد وضعیت استان اردبیل نیز گفت: در استان اردبیل ۶ هزار و ۳۰۰ کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی وجود دارد که ۲ هزار کیلومتر آن به مشخصات راه اصلی و فرعی و ۴ هزار کیلومتر نیز روستایی بوده که تمام تلاش همکاران ما در این استان بر این است تا با اولویت راههای اصلی و فرعی خدمات زمستانی را ارائه کنند.
مدیر کل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشینآلات سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور با بیان اینکه تا آخر امسال ۷ خودروی جدید و دو دستگاه نمکپاش هوشمند به استان اردبیل به عنوان یکی از استانهای سردسیر با گردنههای صعبالعبور واگذار شده است اضافه کرد: ما نسبت به نوسازی و بهسازی ۲۳ دستگاه ماشینآلات جدید نیز اقدام کردیم و به اندازه کافی آمادگی داریم تا نمکپاش و تیغه برفروب در اختیار استان اردبیل قرار گیرد.
نصر اظهار امیدواری کرد؛ با تلاش راهداران زمستان امسال از آمار تصادفات و تلفات کاسته شده و در جادههای استان اردبیل یک تردد ایمن راحت با ترافیک کمتری را شاهد و ناظر باشیم.
انتهای پیام/