به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،محمد محسن بیگی ؛ مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اهمیت تغذیه سالم به ویژه بین کودکان و نوجوانان گفت: در این طرح نیم چاشت شامل نان، پنیر و گردو و کیک اسفناج با شیر برای تغذیه دانش آموزان استفاده می شود.
وی با اشاره به تغییر ذائقه دانش آموزان، خواستار توجه بیشتر به تغذیه سالم و غنی شده با انواع گروه های غذایی و با بسته بندی جذاب شد.
محسن بیگی با تاکید بر فرهنگ سازی در زمینه تغذیه سالم، افزود: تغذیه سالم و مناسب، استراحت کافی و فعالیت بدنی مناسب، زمینه ساز سلامت پایدار است.
محسن بیگی بزرگ ترین مشکل و چالش آیندگان را ضعف جسمانی به واسطه زندگی ماشینی و تغذیه نامناسب برشمردوگفت: همه شما بایستی نسبت به تغذیه خود حساسیت داشته باشید و به تبلیغات و رنگ و مزه فریبنده خوراکی ها توجه نکنید و از مصرف مواد غذایی خوشمزه اما مضر پرهیز کنید که هر چقدر از مواد غذایی سالم فاصله بگیرید، ذائقه شما هم از تغذیه سالم فاصله می گیرد.
انتهای پیام/ی