به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا مزارعی در نشست ستاد صبر کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: این نشست به منظور استفاده از ظرفیت روحانیون، فرهنگیان، نیروهای نظامی و انتظامی و ادارات و سازمانهای حمایتی در ایجاد صلح و سازش تشکیل شده است.
وی با اشاره به اینکه ستاد صبر، ستاد صلح و سازش، بخشایش و رضایت بوده و باید همه ارکان کشور در آن ایفای نقش کنند، عنوان کرد: یکی از نعمتهای خداوند، صبر در مقابل ناملایمات بوده و در این زمینه در کلام حق و پیامبر و ائمه اطهار (س) سفارشات زیادی شده است.
مزارعی با ذکر بخشی از فرمایش مولای متقیان در نامه ی47 نهج البلاغه در خصوص صلح و سازش گفت: امام اول شیعیان حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) همه را به اصلاح ذات البین بر اساس رفاقت و دوستی و معاشرت خوب با مردم وصیت کرده است.
وی تصریح کرد: خداوند پیامبر را به واسطه آن محبوب القلوب مردم قرار داد که با مردم رفاقت کردند و شریعت مقدس اسلام بر پایه صلح و صبر پایه ریزی شد و در بررسی آیات الهی و مبنای زندگی بشریت، آرامش دلها بر اساس صلح و سازش استوار شده است.
مزارعی فلسفه صبر را استفاده از فرهنگ دینی، اعتقادی و مذهبی دانست و افزود: مردم ولایی، عزیز، خوب و شایسته استان مستحق خدمتند ممکن است فرهنگهای غلطی در بین متصدیان امور وجود داشته باشد. اما با مردم نجیب و دوست داشتنی استان کهگیلویه بویراحمد و به راحتی میتوان کنار آمد.
رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد با ابراز گلایه از افرادی که نسبت به انتشار اخبار کذب اقدام میکنند، ادامه داد: گاهی اوقات در مجموعهای اقدام به خودزنیها و نامه نگاریهایی میشود، ما متولیان و مسئولان و مدیران باید خودمان را اصلاح نماییم اگر بد عمل کنیم و با مردم رفاقت نکنیم مردم ما را رها خواهند کرد.
مزارعی افزود: در این استان ظرفیت وجود دارد که 80 درصد از مواردی که به دادگستری مراجعه مینمایند را با صلح و سازش مختومه نمود و برای رسیدگی 20 درصد از موضوعات دیگر در دستگاه قضایی و انتظامی وقت صرف شود و این نکته را هم متذکر شوم که خروجی کار قضایی، ریشه اصلی اختلاف را از بین نمیبرد.
وی حجم و تراکم ورودی پروندهها به دستگاه قضایی را معضلی برای کشور دانست و گفت: این حجم پرونده سبب شده که دستگاه قضایی به کارهای روزمره نرسد و شایسته است، روحانیون، ریش سفیدان و متنفذین و افراد ذی نفوذ و صاحب کلام در فامیل، طوایف و عشایر برای بالا بردن فرهنگ اجتماعی، آستانه تحمل مردم و تقویت و تدین مردم تلاش کرده تا وقت مردم در راهروهای دادگاهها صرف نشود و چنانچه قانع نشدند به مراجع قضایی راهنمایی شوند.
مزارعی تاکید کرد: در صورتی ستاد صبر کمک نماید ورودی به محاکم کمتر میشود و هنگامی که پرونده کم تری به دستگاه قضایی وارد شود آراء متقن تری صادر میشود بنابراین وظیفه ماست که جامعه را به سوی فرهنگ بخشش هدایت کنیم.
انتهای پیام/غ