مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور گفت: روزانه ۲۰۰۰ تن آرد تولیدی کرمانشاه به خارج از کشور صادر می‌شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه  مظفر رحیمی  مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور گفت:  طی سال های اخیر با انجاماقدامات ارزنده در خصوص تولید گندم ، آرد و نان استان  و همچنین نظارت بر فرآیند تولید نان در واحدهای خبازی استان ، این اقدامات باعث ارتقا جایگاه کشوری کیفیت آرد و نان استان شده است و این فرآیند همچنان ادامه دارد.

وی گفت: در حال حاضر از تعداد ۱۶ واحد تولید آرد در استان ۱۳ واحد فعال وظیفه تولید آرد مورد نیاز واحدهای خبازی سطح استان را اعم از شهری و روستایی بر عهده دارند ..

این مسئول در ادامه با اشاره به وجود تعداد ۲۰۰۲ واحد نانوایی در سطح استان افزود : از این میزان ، تعداد ۱۶۵۸ واحد یارانه ای پز و ۳۴۴ واحد آزادپز دارای پروانه می باشند که بطور میانگین ماهانه حدود ۱۶ هزار تن آرد جهت پخت نان در این واحدها و حدود ۴هزار تن نیز جهت صنف صنعت و شیرینی پزی مورد نیاز می باشدکه آرد های تولیدی با حداقل سبوس گیری در رنج تعریفی از سوی سازمان ملی استاندارد عرضه می گردد که در همین راستا نیز در حال حاضر ، تعداد ۸ واحد از ۱۳ کارخانه تولید آرد فعال استان ، متعهد به تولید آرد سنگک با درصد سبوس گیری کمتر از۱۰ درصد شدند و شایان ذکر است که تا قبل از این مصوبه ، آرد سنگک با ۱۵ درصد سبوس گیری تولید و توزیع می گردید.

وی همچنین در خصوص کیفیت آرد تولیدی استان ابراز داشت: در حال حاضر اکثرکارخانه های تولید آرد استان مجهز به بهترین و بروز ترین دستگاههای تولید آرد هستند و بر همین اساس نیز توانسته اند روزانه بیش از ۲ هزار تن آرد را به کشور عراق صادر نمایند که این نشان از کیفیت قابل قبول آرد تولیدی استان دارد.


انتهای پیام/ز

 

روزانه بیش از ۲ هزار تن آرد را به کشور عراق صادر می شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.