به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ محمد رضا آقاییمدیر مرکز تحقیقاتی- درمانی دیابت یزد افزود: در این جشنواره که با حضور ۴۰ شرکت کننده برگزار شد، دوتیم داوری متشکل از متخصص تغذیه، سرآشپز و ناظر حضور داشتند.
آقایی افزود: به برندگان در گروههای مردمی، دانش آموزی، دانشجویی جوایزی اهدا شد و به سه نفر هم جایزهی اصلی مسابقه تعلق گرفت.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را آموزش تهیهی فست فود با استفاده از مواد اولیهی سالم و بهداشتی عنوان کرد.
انتهای پیام/ ا