![پرداخت عوارض برای خودروهای پلاک شهرستان به محدوده مرکزی شهر مربوط است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333057_804.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،علیرضا غلامشاهزاده معاون فرماندار ریگان امروز در بازدید از روند توزیع عینک در بین محرومان این شهرستان گفت: کاروان نورآوران سلامت که در این شهرستان به مدت 80روز فعالیت می نمایند یکی از فعالیت های آنها درزمینه چشم پزشکی بود .
وی گفت: در راستای خدمات رسانی به محرومان تا کنون بیش از 7500ویزیت چشم پزشکی توسط کاروان نور آوران سلامت در شهرستان انجام شده است .
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ریگان تصریح کرد: در این راستا توسط تیم چشم پزشکی بیش از 400عمل چشم به صورت رایگان در شهرستان انجام شد .
غلامشاهزاده ابراز کرد: تیم خیریه عینک ساز تهران بیش از 3500عینک به صورت رایگان در اختیار محروم شهرستان قرار گرفت .
وی گفت: کاروان نور آوران سلامت در شهرستان به مدت 80روز در محل هلال احمر شهرستان ریگان مستقر وبه مردم محروم ریگان خدمات رسانی انجام داد .
معاون فرماندار ریگان یادآور شد: تیم کاروان نور آوران سلامت در زمینه چشم پزشکی ودندانپزشکی در شهرستان ریگان مستقر شد .
انتهای پیام/ی