فرماندار تویسرکان گفت: اولویت اول همه دستگاه ها باید توجه به ایجاد اشتغال باشد.

ایجاد اشتغال در اولویت باشدبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ حبیب مومیوند فرماندار تویسرکان در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان تویسرکان در ظهر امروز، اظهار داشت: با توجه به اینکه اشتغال ایجاد شده در شهرستان بیشتر از تعداد عنوان شده است ادارات باید به ثبت آن در سامانه بیشتر توجه کنند.
وی با تأکید بر اینکه بیشترین دغدغه ما در شهرستان بحث اشتغال است، گفت: با هرکسی که بخواهد در مسیر ایجاد اشتغال سنگ اندازی و سختگیری کند و به بهانه قانون جلوی ایجاد اشتغال را بگیرد، برخورد می شود.
فرماندار شهرستان تصریح کرد: ‌اولویت اول همه دستگاه ها باید توجه به ایجاد اشتغال باشد و مدیری که نمی تواند همراه باشد باید برود.
وی با اشاره به ایجاد اشتغال و توانمندسازی ۱۷۷ نفر از افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در امسال، گفت: تا کنون ۲۲میلیارد ریال تسهیلات به این افراد پرداخت شده است.
فرماندار تویسرکان خواستار همراهی بیشتر بانک ها در پرداخت تسهیلات شد و افزود: بانک ها ضمانت ها را راحت تر بگیرند.
وی با اشاره به اینکه ۱۶میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال اعتبار تسهیلات بهزیستی برای پرداخت به جامعه هدف در امسال بوده است، گفت: تا کنون از محل پرداخت این تسهیلات به جامعه هدف بهزیستی برای ۱۲۱ نفر اشتغال ایجاد شده است.
مومیوند با اشاره به اینکه ۱۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در بخش اشتغال در استان وجود دارد، گفت: باید از این فرصت پیش آمده نهایت استفاده را برد.
وی زمینه و شرایط را برای حضور سرمایه گذاران و کارآفرینان در شهرستان مساعد دانست و افزود: از صفر تا صد با سرمایه گذاران در شهرستان همراهی می شود.
وی تسهیلات اشتغال فراگیر را برای اشتغالزایی مهم دانست و افزود: تسهیلات اشتغال روستایی فرصتی مغتنم برای اشتغالزایی و تثبیت جمعیت در شهرستان است که ارزان قیمت بوده و دوران تنفس نیز دارد.
وی با تأکید بر اینکه تسهیلات اشتغال روستایی همه فعالیت ها بجز دامپروری و طیور را در بر می گیرد، گفت: این تسهیلات به شهرهای زیر۱۰هزار نفر هم تعلق می گیرد.
مومیوند خواستار گزارش مکتوب از ادارات در زمینه اشتغال ایجاد شده، شد و افزود: بانک ها و دستگاه ها نیز گزارشی از پرداخت تسهیلات به پرونده ها در امسال ارائه دهند.
فرماندار تویسرکان با اشاره به اینکه از ۱۵هزارمسکن روستایی ۱۰هزار مسکن غیر مقاوم است، گفت: توجه به مقاوم سازی مساکن روستایی در شهرستان باید مورد توجه قرار گیرد.
وی به قانون تصویب شده برای ضمانت زنجیره ای در مقاوم سازی مساکن روستایی اشاره کرد و افزود: بانک برای پرداخت تسهیلات مقاوم سازی در روستاها به این قانون و دستور معاون اول رئیس جمهور را عمل و ضمانت زنجیره ای را قبول نمایند.
مومیوند خواستار اطلاعات کامل مدیران از حوزه کاری خود شد و افزود: مدیران باید تسلط کامل به حوزه مدیریتی خود داشته باشند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.