۵۵ هزار تن گوشت و شیر به ارزش ۳ هزار میلیارد ریال در ساری تولید و روانه بازار شد.

فرزین فرهادی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری گفت: ۴۹ هزار تن شیر و ۶ هزار تن گوشت قرمز امسال به ارزش اقتصادی سه هزار و ۱۱۰ میلیارد ریال در این شهرستان تولید شد.

وی افزود: شهرستان ساری با دارا بودن ۶۸۷ هزار واحد دامی در تامین سبد غذایی مردم استان نقش به سزایی دارد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: از ۶۸۷ هزار واحد دامی شهرستان ساری، ۶ هزار و ۵۱۰ رأس گاو اصیل، ۳۲ هزار رأس گاو دورگ، ۲۶ هزار و ۶۵۰ رأس گاو بومی، ۴۰ راس گاو میش، ۲۹۲ هزار راس گوسفند و ۳۱ هزار راس بز است.

فرهادی افزود: شهرستان ساری در پرورش دام استان در جایگاه بالایی قرار دارد، به گونه‌ای که ۱۳.۸ درصد پرورش بز و بزغاله، ۱۱.۶ درصد پرورش گوسفند و بره و ۹.۵ درصد گاو بومی مازندران در این شهرستان است.

انتهای پیام/ر

ارزش ۳ هزار میلیاردی تولیدات دامی ساری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار