به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،رضا دهقانی مجری طرح پایش ذخایر کفزیان گفت: گشت تحقیقاتی شامل یک تیم شش نفره از کارشناسان به مدت بیست روز ، آبزیان کفزی از منطقه سیریک تا راس نایبند را با روش مساحت جاروب پایش می کنند.
وی افزود: در این پایش ترکیب گونه ای، تراکم و پراکنش آبزیان بررسی می شود.
مجری طرح پایش ذخایر کفزیان گفت: برای بررسی روابط بین اجتماعات ماهیان و شرایط محیطی دریا نیز، اطلاعات محیطی هر ایستگاه با استفاده از دستگاه های نمونه برداری ثبت ، و برای آماده سازی و آنالیز های دستگاهی به آزمایشگاه منتقل می شود.
دهقانی افزود: ذخیره برآورد شده کفزیان در محدوده آب های هرمزگان 50 تا هفتاد هزار تن است.
وی گفت: افزایش صید ، آلودگی دریا و تغییر اقلیم مهمترین عامل کاهش ذخایر آبزیان کفزی است .
مجری طرح پایش ذخایر کفزیان خلیج فارس گفت: با مشخص شدن میزان ذخایر و پس از جمع آوری اطلاعات و انجام تجزیه و تحلیل های لازم، نتیجه آن برای مدیریت ذخایر کفزی در اختیار مدیران شیلاتی و کارشناسان تحقیقاتی قرار می گیرد.
شیر، قباد، سنگسر، سرخو و سارم از ماهیان کفزی هرمزگان است.
انتهای پیام/ر