به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز همدان؛ موسوی چلک مدیرکل دفترعملکرد سازمان بهزیستی کشور در این همایش با اشاره به ضرورت فعالیت جدی همه دستگاه اجرایی و تلاش همگانی مردم برای ارتقای سلامت اجتماعی جامعه گفت : باید ازهمه ظرفیتها برای افزایش سلامت اجتماعی و اخلاق مداری درجامعه بهره گیری شود و سلامت اجتماعی با رویکرد اجتماعی محقق شود.
وی افزود : یکی ازاتفاقات خوبی که در سیاست گذاری اجتماعی کشورهم در قانون برنامه ششم توسعه وهم دراحکام دائمی برنامه توسعه اتفاق افتاد تعیین سازمان بهزیستی کشوربه عنوان متولی سلامت اجتماعی در کشور است.
موسوی چلک او بیان کرد : در شورای عالی اجتماعی کشور که با حضور رییس جمهور برگزار می شود تصویب سند سلامت اجتماعی مورد تاکید قرارگرفت که امیدواریم تا سال آینده برای اولین باردر کشور سنجش شاخص سلامت اجتماعی کشورداشته باشیم.
این مقام مسئول ادامه داد : این سند درحوزه اجتماعی همچون دماسنجی است که برمبنای اطلاعات و شاخص ها می توانیم برنامه ریزی های مبتنی بر واقعیت بیشتر را در کشورداشته باشیم .
مدیر کل دفترعملکرد سازمان بهزیستی کشورگفت : درهمین راستا در قانون برنامه ششم توسعه کشورهم تدوین طرح جامع کنترل کاهش آسیب های اجتماعی پیش بینی شد که یک اتفاقی است که برای اولین بار افتاد واین را باید بعنوان فال نیک بگیریم. دکترموسوی چلک گفت: راه اندازی نظام رصد معلولیتها و آسیب های اجتماعی ، بحث لایحه نظام چند لایه تامین اجتماعی یا مساعدت اجتماعی و توجه به موضوع مسئولیت اجتماعی بنگاهها و شرکت ها را ازدیگر اقدامات دردست اجرا است.
وی با بیان اینکه انجام این اقدامات می تواند ظرفیتی باشد تا مدیرت اجتماعی هوشمند را در کشور نهادینه شود گفت: بدون شک در اجرای این برنامه ها استفاده از ظرفیت رسانه را نباید غافل شویم .
مدیر کل بهزیستی استان هم در این گردهمایی با بیان اینکه برای نخستین بار برنامه ششم توسعه با نگاه و رویکرد اجتماعی بسته شده است گفت: پرداختن به سلامت اجتماعی باید بصورت گفتمان اجتماعی شود.
آقای الوند با اشاره به تراکم کاری سازمان بهزیستی افزود : این سازمان با 189 وظیفه تعریف شده درعرصه اجتماعی فعالیت دارد و در 5 کمیسیون تخصصی مستقیم فعالیت می کند.
انتهای پیام/ش.و