به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛سید موسی خادمی با مناسب خواندن این میزان از پرداختی به واحدهای تولیدی لرستان افزود: از نظر پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی در بین استانهای کشور رتبه قابل توجهی داریم، اما هنوز مشکلات زیادی در واحدهای تولیدی استان وجود دارد که باید رفع شوند.
وی بیان کرد: سیستم بانکی محدودیتهایی دارد و در این جلسات باید برای نزدیکتر شدن نظرات بخش خصوصی و بانکها تلاش کنیم.
استاندار لرستان با بیان اینکه ۵۱ درصد مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در هفت ماه نخست امسال اجرایی شده است، افزود: در این مدت ۱۱۸ جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در لرستان برگزار شده است که ۵۱ درصد از ۴۸۹ مصوبه این جلسات اجرا شده اند.
وی اضافه کرد: دیگر مصوبات این جلسات نیز در دست اجرا است که برخی از آنها ایراداتی دارند که باید اصلاح شوند.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان نیز گفت: ۷۲ طرح با مبلغ ٥٠٦ میلیاردو ٣٢٠ میلیون ریال انباشت طرحهای معرفی شده به بانک در استان لرستان وجود دارد.
مسعود رضا افزود: همچنین تعداد طرحهای ورودی به بانکهای لرستان برای پرداخت تسهیلات رونق تولید ۴۸۳ طرح با مبلغ هفت هزارو ٩١ میلیاردو ٢٩٠ میلیارد ریال بوده و تاکنون ۵۱ طرح با ٢ هزارو ١٧٢ میلیاردو ٥٦٠ میلیون ریال عقد قرار داد شده است که از این تعداد ۲۸ طرح صنعتی و ۲۳ طرح در بخش کشاورزی وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه ٢ هزارو ٩٥٠ میلیارد ریال تا تاریخ ۲۴ آبانماه امسال تسهیلات پرداخت شده است، افزود: ٢ هزارو ١٧٠ میلیارد ریال پرداختی داشته ایم و امسال ٢٠٠ هزار میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید برای کشور در نظر گرفته شده که تاکنون ۹.۹ درصد پرداخت شده که از این میزان ۱۱.۴ درصد تسهیلات پرداختی کشور مربوط به لرستان است.
جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای برطرف کردن واحدهای تولیدی راکد، نیمه تعطیل و تعطیل برگزار میشوند.
انتهای پیام/م