![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سه روز از زلزله 7.3 ریشتری کرمانشاه گذشت. زلزلهای سهمگین که با خرابی و صدمات جانی و مالی بسیاری برای هممیهنان کرد زبان ما همراه بوده است.
ارتش، سپاه، بسیج و نیروهای امدادی، از همان نخستین لحظات وقوع این رخداد در مناطق حادثه دیده حاضر شده و با تلاش نفسگیر خود به امداد رسانی مجروحین و مصدومین مشغول شدند، تلاشی خالصانه و جهادی که در برهههای مختلف تاریخ این سرزمین به خوبی قابل مشاهده است.
اما از میان تمامی اخبار، ویدئوها و تصاویر تلخ و دردناکی که از مناطق زلزله زده ارسال شده، امروز( چهارشنبه) ، خبر نجات حیرتآور یک نوزاد از زیر خرابیهای زلزله، پس از گذشت 3 روز، در نوع خود هیجان انگیز و شیرین است.
انتهای پیام/