به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، کیخسرو چنگلوائی، رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: آتش زدن مزارع پس از برداشت محصول سبب از بین رفتن مواد آلی خاک و میکرو ارگانیسم های بهبود دهنده رشد گیاه می شود.
وی برخورد مقامات قضایی باید با این افراد خواستار شد و بیان داشت: در چند سال گذشته نهضت آموزش کشاورزان برای کاهش آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی فعال شده است.
چنگلوائی با بیان اینکه آمار دقیقی درخصوص میزان آتش زدن پس مزارع خوزستان وجود ندارد، اذعان کرد: در سال زارعی جاری 50 هزار هکتار زمین های کشاورزی خوزستان به زیر کشت ذرت رفته که پس از برداشت محصول، بدون آتش سوزی بقایای گیاه، کشت گندم صورت می گیرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اظهار داشت: از سال 95 تاکنون در بیش از 460 هزار هکتار از زمین های کشاورزی خوزستان طرح کشاورزی حفاظتی اجرا شده که یکی از بحث های مهم این طرح مدیریت بقایای گیاهی است.
این مقام مسئول در ادامه گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که حداقل 30درصد بقایای گیاهی به دلیل فوایدی که برای خاک دارد در زمین باقی بماند.
انتهای پیام/گ