به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ عیسی منصوری معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان همدان، افزود: اشتغالی که با وام شروع شود پایدار نیست؛ چراکه ابزار اصلی ایجاد اشتغال تسهیلات نیست، بلکه ایجاد مراکز آموزشی است.
وی افزود: در بازار کار سه موضوع طرف تقاضای بازار کار، قوانین و مقررات و جریان عرضه نیروی کار از اهمیت بالایی برخوردار است و جریان اقتصاد کلان روندی دارد که باید اشتغال محور شود.
معاون وزیر کار با اشاره به اینکه در دهه های اخیر ثابت شده است که سیاستهای اقتصاد کلان به تنهایی جواب نمیدهد، افزود: باید ببینیم که چه صنایعی بیشترین ظرفیت ایجاد ارزش افزوده و اشتغال را همزمان با هم دارند.
منصوری اظهار کرد: به نظر می رسد که امسال در بخش تسهیلات کمترین مشکل را داشته باشیم و باید کمک کنیم مردم به وامها دسترسی داشته باشند.
رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور نیز در این نشست، گفت: امسال فقط 9 درصد از اشتغال ایجاد شده در استان همدان مبتنی بر مهارت آموزی است و این امر تهدیدی برای اشتغال پایدار بشمار می رود.
سلیمان پاک سرشت افزود: براساس اعلام اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان، امسال باید 19 هزار و 800 شغل در این استان ایجاد شود که تاکنون بیش از 11 هزار شغل ایجاد شده است.
رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه کمبود نیروی تکنسین و متخصص در جامعه وجود دارد، تاکید کرد: آموزش ها باید به سمت تربیت این قشرها پیش برود و ارتباط بین آموزش عالی و صنعت بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان نیز در این نشست، گفت: 6 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای رونق تولید استان همدان در نظر گرفته شده است.
احمد توصیفیان افزود: براساس آخرین گزارش ها تا هفته گذشته برای 11 هزار و 401 نفر در استان همدان اشتغال ایجاد شده است.
انتهای پیام/ب