از پلاستیک‌ها به عنوان ظروف غذا باید احتیاط کرد و مسئولان به هرنوع پلاستِیکی نباید مجوز بسته بندی مواد غذایی داده شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ سا‌ل‌ها است که این ظروف حتی در نذری‌ها و سفره‌های ما جای خود را باز کرده‌ اند و از زمانی که نذری در سینی‌ها و ظروف فلزی در بین مردم پخش می‌شد زمان زیادی گذشته ‌است.

کسانی که حداقل یک وعده غذای خود را در ادارات و سازمان‌ها می‌خورند از جمله کسانی هستند که هر روز در معرض خطرات این ظروف قرار دارند، اما به راستی این صرفه‌جویی‌ها در زمان و البته هزینه به چه بهایی انجام می‌شود.

پلاستیک‌ها، پلیمرهایی هستند که از سنتز تجزیه مواد اولیه‌ای به نام مونومر تهیه می‌شوند(موادی سمی که برای سلامت انسان مضر هستند.

اما اشکال کار اینجا است که در فرایند تهیه پلیمرها مقداری مونومر باقی می‌ماند. اگر این فرآیند اصولی و مطابق استانداردهای لازم صورت گرفته باشد، مشکلی برای سلامت افراد به وجود نمی‌آورد.

برای همین باید در استفاده از پلاستیک‌ها به عنوان ظروف غذا باید احتیاط کرد و در ضمن مسئولان به هرنوع پلاستِیکی نباید مجوز بسته بندی مواد غذایی داده شود.

 

انتهای پیام/ش

رایج شدن استفاده از ظروف یکبار مصرف در استان

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.