به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ سید سعید سرابی در جلسه اتاق گفتوگوی اصحاب فرهنگ و هنر با دولت، گفت : اتاق گفتوگو بر این اساس تشکیل شده است که همه هنرمندان برای توسعه شهر یک صدا شوند، هرجا توانستیم به یک صدای واحد برسیم، بیتردید موفق میشویم و این همصدایی، توسعه شهر را نیز به دنبال دارد.
وی افزود مدیران شهری میتوانند در توسعه فرهنگی شهر از ظرفیت اصحاب فرهنگ و هنر که به صورت رسمی و مجوزدار فعالیت میکنند، استفاده کند، در تعاملات مثبت قطعا اتفاقات خوبی میافتد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با تاکید بر آن که امروز زمینه برای ارائه ایده برای توسعه شهری فراهم است، افزود: با تکیه بر متون ادبی خراسان باید به سمت هنرهای نمایشی برویم تا بتوانیم مفاخر این شهر ازجمله فردوسی را معرفی کنیم.
سرابی با اشاره به اینکه تئاتر در مشهد به سمتی پیش رفته است که ما ۳۶۵ روز سال اجرا داریم، گفت: کارهای فاخر و شاخصی در حوزه تئاتر اجرا میشود که امیدوارم تئاتر همچنان به رشد خود ادامه دهد.
وی با تاکید بر اینکه مشهد پیشینه درخشانی در حوزه قرآن دارد،افزود: مدیریت شهری میتواند اهداف خود را در حوزه قرآنی با همکاری جامعه قرآن مشهد دنبال کند و در سایه تعامل جامعه قرآنی با مدیریت شهری میتواند ام القری تبدیل شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: در حوزه ادبیات داستانی، شعر و سینما باید تلاش مضاعفی صورت گیرد تا در این حوزه به شاخصهای مدنظر نزدیک شویم.
سرابی با تاکید بر آنکه امروز استراتژی و راهبرد برای عرصه فرهنگ و هنر گفتوگو است، افزود: برگزاری جلسات تخصصی با مدیریت شهری، آموزش و پرورش و بنیاد بینالمللی امام رضا (ع) از اولویتهای این اتاق است.
وی با اشاره به اینکه مشهد تا ۲۰۲۹ پایتخت فرهنگی جهان اسلام باقی میماند، گفت: در این حوزه باید همت کرده و پیوستهای فرهنگی و هنری را برای چشمانداز پایتخت فرهنگی و هنری تدوین کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی افزود: در حوزه مفاخر این استان، تصمیم و اراده جدی برای تجلیل از مفاخر و پیشکسوتان وجود دارد که تلاش میکنیم این اقدام را مستمر کنیم.
سرابی با اشاره به جایگاه هنرهای تجسمی در خراسان رضوی، تاکید کرد: امروز هنرهای تجسمی ما پویاتر از سابق است، به طوری که در کرسی کنار تئاتر و سینما مینشیند که گواه این ادعا، برگزاری نمایشگاههای متعدد در نگارخانههای این شهر است.