به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم ؛ کرباسچی،مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: طرح غنی سازی آرد نان با ترمیکس در قم در حال اجراست.
وی افزود: در طرح غنی سازی آرد نان با ترمیکس آرد نان های لواش، تافتون و بربری با ترمیکس که شامل اسید فولیک و سولفات آهن است غنی می شوند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: ترمیکس های استفاده شده در این طرح ساخت داخل است و یک واحد در قم در این زمینه فعالیت می کند.
کرباسچی گفت: معاونت غذا و دارو به طور مرتب فعالیت کارخانه های آرد را در این زمینه رصد می کند.
انتهای پیام/ش