به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس سیدرضا امیری زاده مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: برداشت چای ترش برای نخستین بار درهرمزگان آغاز شد .
وی پیش بینی کرد امسال از 3 و نیم هکتار از زمین های کشاورزی استان حدود یک تن محصول برداشت شود .
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود:برداشت چای ترش تا پایان آبان ادامه دارد .
سیدرضا امیری زاده گفت: شهرستان های پارسیان و قشم مهم ترین مناطق کشت چای ترش در استان است .
چای ترش انواع بیماری های کبدی را برطرف کرده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و سرعت سوخت و ساز بدن را افزایش داده و باعث کاهش تدریجی وزن می شود.
انتهای پیام/ف