برداشت چای ترش برای نخستین بار درهرمزگان آغاز شد .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس  سیدرضا امیری زاده مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: برداشت چای ترش برای نخستین بار درهرمزگان آغاز شد .

وی پیش بینی کرد امسال از 3 و نیم هکتار از زمین های کشاورزی استان حدود یک تن محصول برداشت شود .

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود:برداشت چای ترش تا پایان آبان ادامه دارد .

سیدرضا امیری زاده گفت: شهرستان های پارسیان و قشم مهم ترین مناطق کشت چای ترش در استان است .

چای ترش انواع بیماری های کبدی را برطرف کرده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و سرعت سوخت و ساز بدن را افزایش داده و باعث کاهش تدریجی وزن می شود.

انتهای پیام/ف

برداشت چای ترش در هرمزگان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.