معاون آموزشی وزارت بهداشت از ساماندهی وضعیت نیرو‌های متخصص در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد.

ساماندهی وضعیت نیروهای متخصص در دانشگاه های علوم پزشکیبه گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت در نامه ای از دانشگاه های علوم پزشکی کشور خواست با تکریم و برنامه ریزی مناسب برای بهره برداری از ظرفیت های متعهدین خدمت که به عنوان نیروی کار جدید وارد بسترهای آموزشی و ارائه خدمات درمانی دانشگاه ها می شوند برای این نیروها انگیزه کار در نظام سلامت ایجاد کنند و زمینه های ماندگاری این نیروها در دانشگاه ها را فراهم کنند.

لاریجانی بهره برداری از نیروی انسانی جوان و کارآمد را یکی از نکاتی ذکر کرد که می تواند کشور را به سمت تعالی پیش ببرد.

وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری نیز بارها در سخنان خود به لزوم استفاده از نیروهای جوان و ایجاد زمینه برای بروز استعدادهای این نیروها تاکید کرده اند و این تکلیفی است که تمام ما در عرصه های مختلف کشور باید بدان بپردازیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: تجربه ثابت کرده که هرجا نیروهای جوان و خوش فکر در کنار نیروهای باتجربه قرار می گیرند و با یکدیگر همکاری می کنند هم افزایی زیادی در کار ایجاد می شود و استفاده از نیروی جوان و تجربه به صورت همزمان می تواند تغییرات چشمگیری را را در سیستم ایجاد کند.

دانشجویان بسیاری در دانشگاه های علوم پزشکی تحصیل می کنند

وی مطرح کرد: در نظام سلامت نیز تعداد زیادی دانشجو در مقاطع مختلف در دانشگاه های علوم پزشکی کشور تحصیل می کنند و سالیانه تعداد قابل توجهی نیروی جوان، علاقمند و باانگیزه از این دانشگاه ها فارغ التحصیل شده و وارد عرصه های ارائه خدمات سلامت و همچنین آموزش می شوند.

لاریجانی گفت: بخشی از این نیروها در مقاطع تخصصی و فوق تخصصی بالینی و همچنین دکترای تخصصی (PhD) فارغ التحصیل می شوند که حسب قانون باید دوره ای را به عنوان تعهدات قانونی خود در دانشگاه های علوم پزشکی به عنوان نیروی درمانی یا عضو هیئت علمی طی ارائه خدمت کنند.

وی خاطرنشان کرد: این افراد می توانند وارد حوزه مدیریت در عرصه های مختلف نظام سلامت شوند و چنانچه از ظرفیت های این نیروهای متخصص درست بهره برداری شود، منشاء تحول چشمگیری در عرصه ارائه خدمات و آموزش علوم پزشکی کشور خواهند بود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: هر ساله با اتمام امتحانات بورد تخصصی و فوق تخصصی و پایان دوره تحصیلات دکتری تخصصیPhD، تعداد زیادی از فارغ التحصیلان این مقاطع برای گذراندن دوره تعهدات در قالب اعضای هیات علمی و نیروهای درمانی جدید در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور توزیع می شوند.

وی افزود: این افراد از برترین های حوزه علوم پزشکی کشور هستند و حتی برخی از آنها از جمله برگزیدگان 10 درصد اول رشته های مختلف تخصصی هستند. بدیهی است که این نیروها می توانند کمک بزرگی به دانشگاه ها در زمینه های مختلف داشته باشند.

لاریجانی گفت: این گروه از نیروها همکاران ما در نظام سلامت هستند که تازه به جمع متخصصین و اعضای هیئت علمی جامعه پزشکی اضافه شده اند و لازم است اساتید پیشکسوت و مسئولان دانشگاه ها ضمن تکریم و پذیرش این افراد برنامه مناسبی هم برای ارتقای  آنها و بهره برداری از خدمات این گروه داشته باشند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: اهمیت این موضوع و لزوم اجرای آن طی نامه ای به دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد.

وی اضافه کرد: از مسئولین دانشگاه های علوم پزشکی کشور انتظار می رود متناسب با شان و جایگاه این نیروهای متخصص، آنها را در بدو ورود تکریم کنند، برنامه ریزی کاری دقیقی برای آنها در حوزه های مختلف تدریس، پژوهش، کشیک بخش ها، اتاق عمل و ... در گروه های آموزشی بالینی و علوم پایه انجام دهند.

وی با بیان اینکه به مرکز امور هیئت علمی و دبیرخانه های معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ماموریت داده شده تا در خصوص پیگیری امور نیروهای جوان متخصص و ساماندهی به فعالیت این نیروهای جوان و نحوه استفاده از خدمات آنها در دانشگاه ها برنامه ریزی و پیگیری کنند، گفت: بدون شک چنین برنامه هایی ضمن بسترسازی برای جذب حداکثری و ماندگاری نیروهای جوان در دانشگاه ها زمینه های ارتقای نظام سلامت کشور را نیز فراهم خواهد آورد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار