پیش بینی می‌شود هزار و ۲۰۰ تن کنجد از اراضی شهرستان خنج برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ بستان اسلامی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج با بیان اینکه برداشت دانه روغنی کنجد از ۷۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان خنج آغاز شد، گفت: پیش بینی می‌شود هزار و ۲۰۰ تن کنجد در این شهرستان برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.

وی افزود: ۹۰ درصد کشت این محصول با استفاده از شیوه نوین آبیاری و بی خاک ورزی انجام شده است.

اسلامی ادامه داد: میانگین تولید این محصول هزار و ۸۰۰ کیلوگرم در هکتار است.

وی بیان کرد: دانه روغنی کنجد تولید شده در این شهرستان علاوه بر تامین نیاز فارس به استان‌های یزد، اصفهان و هرمزگان نیز عرضه می‌شود.

دانه روغنی کنجد در تهیه ارده (شیره کنجد) و شیرینی و تهیه روغن کنجد مصرف می‌شود و دارای مزایایی همچون کاهش کلسترول خون، حفاظت سلول‌های کبدی و پیشگیری از فشارخون بالاست.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تصریح کرد: کنجد یک محصول گرمسیری است و در مقایسه با سایر محصولات زراعی به آب کمتری نیاز دارد و برای جایگزین کردن محصولات زراعی که به آب بیشتری نیاز دارند، کنجد بهترین محصول است.

شهرستان خنج در فاصله ۲۶۵ کیلومتری جنوب شیراز واقع شده است.
انتهای پیام/ر

برداشت دانه روغنی کنجد از اراضی خنج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.