به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، فرزین فرهادی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری از جمع آوری ۹۱۵ تن شیر از واحدهای دامداری در ۶ ماه نخست امسال توسط مراکز جمع آوری شیر در شهرستان ساری خبر داد و گفت: ۵۰ هزار تن شیر سالانه در واحدهای دامداری شهرستان ساری تولید میشود.
وی افزود: ۲۱۵ تن در فروردین ماه، اردیبهشت ماه ۲۰۷ تن، خردادماه ۱۴۴ تن، تیرماه ۱۰۹ تن، مرداد ماه ۱۱۹ تن و در شهریورماه ۱۲۱ تن شیر توسط مراکز، جمع آوری شد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: شهرستان ساری با دارا بودن ۸ درصد واحدهای پرورش گاوهای اصیل، ۹ درصد گاو دورگ و ۱۰ درصد از گاوهای بومی مازندران نقش بسزایی در تولید شیر و گوشت استان دارد که از این واحدهای دامداری سالانه ۵۰ هزار تن شیر تولید میشود.
فرهادی افزود: با وجود کارخانه های لبنیاتی در شهرستان ساری بخش اعظمی از شیر به صورت مستقیم تحویل گرفته میشود که علاوه بر کاهش نقش واسطه گری و افزایش قیمت، در کاهش بار میکروبی نیز مؤثر است.
وی با بیان اینکه شهرستان ساری دارای هزار و ۱۲۶ واحد دامداری صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی با ظرفیت ۶۸۸ هزار واحد دامی است، گفت: سالانه ۵۰ هزار تن شیر و ۶ هزار و ۲۵۸ تن گوشت قرمز تولید میکنند و به عنوان قطب تولید فرآورده های دامی در مازندران شناخته می شود.
انتهای پیام/ م