شرایط آب و هوایی، شب‌های سرد و روز‌های گرم مازندران عامل تغییر رنگ و زودرش شدن مرکبات استان است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، محمدرضا شعبانی مدیر عامل اتحادیه باغداران مازندران رنگ آوری مرکبات استان را تکذیب کرد و گفت: رنگ آوری غیرطبیعی مرکبات مازندران صحت ندارد چرا که با حضور و فعالیت دستگاه‌های نظارتی از وقوع این مساله پیشگیری شده است.

وی افزود: امسال بر اثر شرایط آب و هوایی به رنگ آمدن و زمان رسیدن مرکبات پرتقال و نارنگی زود‌تر فرا رسید و این روند در مناطق شرق و مرکز ۲۰ روز زودتر از مناطق غرب استان رخ می‌دهد.

مدیر عامل اتحادیه باغداران مازندران گفت: امسال از اول آبان مرکبات و پرتقال‌های تامسون قابل برداشت و آماده برای مصرف می‌باشد.

شعبانی شایعات غیر طبیعی بودن پرتقال زرد و نارنجی و فعالیت کارخانه‌های رنگ آوری پرتقال در شرق استان را رفتار برخی افراد برای برهم زدن تعادل در بازار مصرف اعلام کرد.

وی از این افراد به عنوان کسانی نام برد که تلاششان برای فروش بالای محصولات ذخیره شده شان است و با بیان چنین مطالب و با هدف تخریب اذهان عمومی درباره مرکبات پاییزه صورت می‌گیرد.

مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران با اشاره به فعالیت حدود ۴۰۰ واحد سورتینگ مجاز در استان، گفت:: نظارت نهاد‌هایی همچون صنعت، تعزیرات حکومتی و دانشگاه علوم پزشکی بر روی این واحد‌ها وجود دارد تا رنگ آوری غیر طبیعی مرکبات انجام نشود.

وی افزود: هر چند منکر رنگ آوری مرکبات در برخی سورتینگ‌های غیر مجاز نمی‌شویم، ولی با نظارت‌هایی که صورت می‌گیرد این موضوع کنترل شده و بسیار محدود است که عملا با توجه به شرایط فعلی آب وهوایی مازندران سودجویان هم حتی نیازی به این هزینه سازی برای خود نمی‌بینند.

شعبانی خطاب به مردم گفت: با نظارت‌های جدی در خصوص فعالیت سورتینگ داران و بویژه مساله رنگ آوری مرکبات در مازندران، مردم نگران سلامت مرکبات این استان نباشند و مطمئن باشند مرکبات سالمی را مصرف می‌کنند.

شعبانی سطح زیرکشت مرکبات در مازندران را ۱۲۰ هزار هکتار اعلام کرد و افزود: پیش بینی می‌شود امسال ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن مرکبات از این باغ‌ها برداشت شود.

انتهای پیام/ع

شرایط آب و هوایی عامل زودرس شدن مرکبات در مازندران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.