مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید کشور گفت: 870 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی از محل این صندوق اعطا شده تست که پیش بینی می شود این رقم تا پایان سال به 1200 میلیارد تومان افزایش یابد.

اصغر نوراله زاده،  امروز  در حاشیه نشست با بررسی مشکلات فعالان حوزه کسب و کار در منطقه کاشان و آران و بیدگل در گفتگو با خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت:عمده این تسهیلات در حوزه‌های گردشگری، صنایع دستی، مشاغل خانگی، کشاورزی، رونق کسب و کار روستایی و طرح‌های مشارکتی پرداخت‎شده‌است.

وی تصریح کرد: 47 درصد از مجموع پرداخت 870 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی دذر بخش صنایع خورد از جمله فرش و صنایع دستی، حدود 40 درصد در بخش خدمات شامل گردشگری و حمل و نقل و مابقی آن در بخش کشاورزی پرداخت شده است.
به گفته وی،دولت در بخش تسهیلات و مجوزها بدلیل اینکه باید کارآفرین خود را در دریافت تسهیلات اثبات کند محدودیت‌ها و معذوریت‌هایی دارد.

کاشان یکی از بهترین نمادهای موفق بخش خصوصی است

مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید کشور،در ادامه با اشاره به اینکه کاشان یکی از بهترین نمادهای موفق بخش خصوصی است با توجه به ظرفیت هایی که دارد گفت: حدود 3 میلیارد تومان اعتبار صندوق در حمایت از کاشان در سال گذشته بود.
نوراله زاده، با تاکید بر اینکه توان مالی صندوق از محل بازپرداخت اقساط با 6 ماهه تنفس، 5 سال دوره پرداخت و وصول مانده سنوات سال تامین می شود گفت:امسال هم شاید بتوان حداکثرهمان 3 میلیارد تومان سال گذشته را پرداخت کرد.

کاشان و آران وبیدگل در کشور پیشتاز در اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی

وی، با اشاره به سال تولید، اشتغال و اقتصاد مقاومتی که کاشان و آران و بیدگل از این نظر در کشور پیشتاز است گفت: ما بیشترین تصویب طرح های مشارکتی و غیر مشارکتی کشور را در این دو شهرستان داریم که بخشی از آن پرداخت شده و برخی از آن تا پایان سال پرداخت می شود.

به گفته وی،ما 11 طرح در روستاها با هماهنگی معاونت توسعه روستایی در دو شهرستان با اعتبار بیش از 30 میلیارد تومان تصویب کردیم که در کشور پیشتاز هستند.
مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید کشور، با تاکید بر اینکه کاشان از قدیم در حوزه های بخش خصوصی پیشتاز و فعال بوده است گفت:در بخش اقتصاد و کسب و کار باید کار را به مردم بسپاریم.

کویر از مزایای رقابتی کاشان و آران وبیدگل در حوزه اشتغالزایی و گردشگری است

نوراله زاده،وجود مزایای رقابتی دو شهرستان را از جمله کویر که یک مزیت است نه محدودیت تاکیدکرد و گفت: ما سال آینده فقط پرداخت اعتبارات ساماندهی و تصویب طرح های کویر را در دوشهرستان برای تحول در گردشگری و اثبات درآمدزایی از این محل از جمله ایجاد اقامتگاه ها، رستوران‌ها و تفریحات کویرنوردی خواهیم داشت.

وی، ظرفیت اقتصادی، گردش مالی و فعالایت بالای بیزینس در کاشان را یادآورشد و گفت:مردم همیشه در توسعه کاشان و رونق کسب وکار خودشان فعال و پیشقدم بودند.

شایان ذکر است: نشست بررسی مشکلات فعالان حوزه کسب و کار در منطقه کاشان و آران و بیدگل به دعوت سید جواد ساداتی نژاد، نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی در سالن جلسات مرحوم تفضلی اتاق بازرگانی کاشان با حضور مسوولان دو شهرستان مرتبط با امور اجرایی و حوزه کسب و کار برگزارشد.

 

انتهای پیام/م

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.