به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان؛ سیدجمال موسوی، معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با بیان اینکه مدیریت جامع آبخیز حوزه آرپاچای و مشارکت مردم با ایجاد انگیزه اقتصادی در بین بهره برداران در راستای بهبود وضعیت منابع طبیعی و جلوگیری از فرسایش خاک بوده است، گفت: معتقدیم کشت گونههای مثمر و مقاوم به کم آبی میتواند در اجرای موفق پروژههای بیولوژیکی مشارکتی موثر واقع شود.
وی با اشاره به اهمیت منابع طبیعی و ملی برای بقای زمین تصریح کرد: منابع طبیعی مهمترین میراث انسانها بوده و توجه به حفظ و صیانت آن عزم جدی و مشارکت عمومی مردم را میطلبد.
موسوی حفاظت و نگهداری از منابع طبیعی، جنگلها و مراتع را نیازمند مشارکت مردم و مدیریت درست دانست و گفت: برای
اجرای پروژههای آبخیزداری با هدف توسعه مناطق هدف و ارتقا سطح اقتصادی خانوارها با همراهی و مشارکت دستگاههای اجرایی استان تلاش خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه تغییر پوشش گیاهی خاک و از بین رفتن مراتع از جمله پیامدهای بیابانزایی است، ابراز کرد: نابودی پوشش گیاهی جنگلی و مرتعی و افزایش شدید فرسایش آبی، بادی و افزایش سیلها از جمله پیامدهای بیابانزایی است.
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان ادامه داد: با عنایت به این موضوع اجرای پروژههای آبخیزداری برای جلوگیری از بروز سیلاب در دستور کار منابع طبیعی زنجان قرار گرفت.
انتهای پیام/ن
اجرای پروژه های آبخیزداری در زنجان