اعتبار30میلیاردتومانی کمیته امداد

امسال کمیته امداد 30 میلیارد تومان اعتبار در سرفصل اشتغال، مسکن، آموزش، جهیزیه و درمان برای مددجوهای مشترک با خیریه‌ها تعریف کرده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان  ، علی‌محمد ذوالفقاری معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) صبح امروز در حاشیه سفر دو روزه خود به استان کرمان در نشست خبری گفت: همزمان با انقلاب اسلامی از موضوعاتی که جامعه به آن رسید، اجرایی‌سازی تعالیم دینی است و بخشی از زنده شدن تعالیم دینی مربوط به رسیدگی به نیازمندان و فقرا بود که کمیته امداد به عنوان نهاد انقلابی این امر را پذیرفت تا از کمک‌های مردمی و خیران به نفع نیازمندان استفاده کند.
وی با بیان اینکه پارسال 404 میلیارد تومان از سوی حامیان طرح اکرام به حساب ایتام واریز شده و بعضی از ایتام تحت پوشش کمیته امداد چند حامی دارند، افزود: به طور متوسط هر یتیم پنج حامی دارد و امداد عینا وجه واریزی را به حساب ایتام انتقال می‌یابد.
ذوالفقاری تصریح کرد:پارسال مردم 300 میلیارد تومان صدقه در قالب صندوق‌های معابر، اماکن و غیره به کمیته امداد کمک کردندکه در حوزه‌های جیهزیه، بهداشت و درمان، معیشت، مسکن و خدمات آموزشی هزینه شده است.
وی اظهارکرد: بخشی از کمک‌های وارده به کمیته امداد از طریق زکات است که پارسال 270 میلیارد تومان از این محل جمع‌آوری شده که بخشی صرف امور نیازمندان و بخشی نیز براساس نظر پرداخت کننده زکات به توسعه نیازهای عمرانی روستا هزینه شده است.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: تلاش کمیته امداد این است که در آینده 100 درصد زکات را بتوانیم در بخش حمایتی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه کمک‌های دیگری که در اختیار کمیته امداد قرار می‌گیرد، افزود: مناسبتی مانند جشن عاطفه‌ها، عید قربان، جشن نیکوکاری و غیره است که با نیت خاص صرف همان امور می‌شود.
ذوالفقاری افزود: پیش‌بیینی این است که در سال جاری کمیته امداد یک هزار و 730 میلیارد تومان مشارکت مردمی داشته باشد که در 6 ماهه نخست امسال 865 میلیارد تومان درآمد داشته است.
وی تصریح کرد: کمیته امداد 100 درصد این مبلغ جمع‌آوری شده را به مصرف نیازمندان می‌رساند و هیچ هزینه‌ داخلی کمیته امداد از محل کمک‌های مردمی تامین نمی‌شود.
ذوالفقاری درآمدهای کمیته امداد را در سه بخش نقدی، کالایی و خدمات دانست و بیان داشت: طبق آمار 25 میلیون خانوار ایرانی داریم که حدود 5 میلیون خانوار نمی‌توانند به امداد کمک کنند و در حال حاضر امداد با 10 میلیون خانوار ارتباط دارد.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) عنوان کرد: کمیته امداد در مرحله توسعه جذب خیران برای افزایش سرمایه خدمت‌رسانی است و برای اینکه شیوه‌های جدیدی را در کار خیر اعمال کنیم در برنامه پنج ساله ششم کمیته امداد حکم شده که 80 درصد درآمد نقدی خود را از شبکه‌های الکترونیک دریافت کند.
ذوالفقاری گفت: ارتباط‌گیری با مدیران اقتصادی کشور و صاحبان سرمایه را در دستور کار داریم و حضور در بازارهای سنتی، بورس، مناطق آزاد تجاری، مجموعه صنوفی که در کشور بازار را شکل می‌دهد مدنظر قرار دارد.
ذوالفقاری افزود: گفت‌وگوی اجتماعی با صاحبان سرمایه شامل اتاق بازرگانی، مجامع امور صنفی، صادرکننده‌ها و وارد‌کننده‌ها، بازار بورس و غیره در حال پیگیری است که به دنبال زنده کردن مسؤولیت اجتماعی هستیم.
وی تصریح کرد: کمیته امداد به دنبال زنده کردن مشارکت مردم براساس توانایی‌های آنها است و معلم، مدیر، امام جمعه و هر کدام به نحوی می‌توانند به امداد کمک کنند.
ذوالفقاری با بیان اینکه راهبرد دیگر کمیته امداد در توسعه مشارکت‌های مردمی، ارتباط با خیریه‌ها است به شباهت‌های میان امداد و خیریه‌ها اشاره کرد و اظهار کرد: بررسی‌های میدانی امداد نشان می‌دهد که با خیریه‌ها، سرفصل‌های جمع‌آوری کمک و خدمت‌رسانی مشترک داریم و حدود 70 درصد مددجویان ما با خیریه‌ها مشترک است.
وی با اشاره به هم‌پوشانی مددجویی میان خیریه‌ها و موسسات حمایتی و اینکه تبادل اطلاعاتی در این زمینه اتفاق نمی‌افتد، تصریح کرد: خیریه‌ها در بسیاری از مناطق محروم نیستند و در تقسیم کار میان خیریه‌ها و موسسات حمایتی نیز اتفاقی نیفتاده است.
ذوالفقاری گفت: امسال کمیته امداد 30 میلیارد تومان اعتبار در سرفصل اشتغال، مسکن، آموزش، جهیزیه و درمان برای مددجوهای مشترک با خیریه‌ها تعریف کرده است.
وی تصریح کرد: کمیته امداد در حوزه مشارکت‌های مردمی، خیران را بزرگترین ثروت خود می‌داند و باید در مردمی‌سازی رفع فقر، حضور مردم را افزایش دهیم و به دنبال خانوادگی کردن امداد هستیم.
انتهای پیام/ی

کمک ۴۰۰ میلیارد تومانی حامیان به حساب ایتام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار