به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ برنامه «غذا، سلامت، زندگی» که کاری از گروه تغذیه و سلامت این شبکه رادیویی است، با حضور طیبه رهیده، دکترای صنایع غذایی چهارشنبه سوم آبان ماه به بیان رژیم غذایی مناسب در سندرم روده تحریک پذیر می پردازد.
این برنامه رادیویی درباره تغذیه علمی و اصولی و نیز آشنایی با گروه های مواد غذایی و منابع غذایی است.
روزهای زوج در برنامه «غذا، سلامت، زندگی» به موضوعاتی چون رژیم های غذایی؛ تغذیه در بیماری ها؛ تغذیه در دوره های آسیب پذیر (سالمندان، کودکان و ماداران باردار) پرداخته می شود.
روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی که؛ ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود.
گفتنی است، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت ۱۳:۳۰ به مدت ۳۰ دقیقه از موج اف ام ردیف ۱۰۲ مگاهرتز تقدیم شنونده های صدای دانش، نشاط و آرامش می شود.
انتهای پیام/