به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،طهماسب غلامپور مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:نخستین سیلوی گندم استان هرمزگان با هفتاد درصد پیشرفت کاری در دست ساخت است.
وی افزود:گندم تولیدی در هرمزگان در حال حاضر به انبارهای روباز و یا سیلوهای استان های فارس و کرمان فرستاده می شود.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:این سیلو که ساخت آن از ابتدای امسال در حاجی آباد آغاز شده است با ظرفیت شصت هزار تن، در زمینی به مساحت چهل هزار مترمربع ساخته می شود.
طهماسب غلامپور افزود: هزینه ساخت این سیلو 170 میلیارد ریال است که بخش خصوصی آن را تامین می کند.
وی گفت: این سیلو شش کندو هر یک به ظرفیت ده هزار تن دارد.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: نگهداری و ذخیره سازی گندم ، جلوگیری از هدر رفت و ضایعات، فراهم ساختن بستر تولید بیشتر محصول، تکمیل زنجیره تولید، جذب حداکثری محصول تولیدی و اشتغالزایی از اهداف ساخت سیلوی گندم در هرمزگان است.
غلامپور افزود: با بهره برداری از این سیلو بیست نفر مشغول بکار می شوند.
وی گفت: این طرح که پایان امسال به بهره برداری می رسد برای گندم های تولیدی استان، کافی است.
سیزده هزار هکتار از زمین های کشاورزی هرمزگان با تولید سالانه حدود شصت هزار تن به کشت گندم اختصاص دارد.
چمران دو و شیرودی مهم ترین ارقام کشت گندم در هرمزگان است.
انتهای پیام/ف