به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛کوچکینژاد نماینده مردم رشت در مجلس اظهار کرد: چای هم همانند برنج درگیر مافیاست و متأسفانه همه سردرگم در این محصول هستند.
وی با انتقاد از عدم پرداخت یارانه به برنجکاران افزود: دولت با وجود اینکه به برنج یارانه نمیدهد به نهادههای کشاورزی نیز یارانه ناچیزی پرداخت میکند.
نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه ۱۱۰ هزار تن چای در کشور مصرف میشود، گفت: تنها ۳۰ هزار تن چای در کشور تولید میشود که مابقی آن نیازمند به واردات است.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه سازمان چای تنها یک سازمان عریض و طویل است، خاطرنشان کرد: صندوقی به نام حمایت از چایکاران وجود دارد و حمایتهایی از سوی دولت میشود، اما هنوز چایکاران و کارخانهداران از این بخش راضی نیستند و نگرانیهایی در این راستا وجود دارد.
وی با بیان اینکه در رابطه با چای سیکل معیوبی وجود دارد افزود: معتقدم اگر دولت در بحث چای ورود نکند اوضاع آن بهبود پیدا میکند.
کوچکینژاد بابیان اینکه دولت پول به چای تزریق میکند، اما این پول صدای همه را درآورده است، بیان کرد: بسیاری از کشورها چای دارند، اما با این نوع از مشکل مواجه نمیشوند و ما با دولتی اداره شدن چای نهتنها رشد نکردهایم بلکه سطح رضایتمندی ما کاهش هم پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه کیفیت چای سال به سال در حال کاهش است، گفت: در چای مافیای دولتی وجود دارد و اجازه نمیدهد تا این محصول روی پای خود بایستد و جایگاه خود را پیدا کند.
نماینده مردم رشت در مجلس با تأکید بر اینکه دولت باید پشت دست به چای کمک کند، خاطرنشان کرد: دولت نباید یارانههای متداول و مستقیم به چای بدهد بلکه باید به روشهای غیرمستقیم به کشاورز کمک کند.
وی با اشاره به اینکه قرار بود با عوارض دریافتی از چای وارداتی سطح کمی و کیفی تولیدات چای داخل افزایش پیدا کند، تصریح کرد: این مهم هنوز محقق نشده است و متأسفانه دولت کامل دخل و تصرف در مدیریت چای دارد و همین امر معضلی بزرگ برای صنعت چای شده است.
انتهای پیام/ی
منبع فارس