به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، کامبیز مشتاق گوهری مدیر کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی اظهار داشت: در این دوره علاوه بر سه داور از اساتید دانشگاه تهران؛ ناظر معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور نیز حضور داشت.
وی ادامه داد: در این دوره ۸۰ اثر ارسالی از سراسر سیستان و بلوچستان به داوری گذاشته شد که ۲۰ اثر توسط داوران با توجه به معیارهای گزینش نشان ملی مرغوبیت انتخاب شدند.
وی ادامه داد: آثار انتخاب شده شامل سوزندوزی، خامه دوزی، پریواردوزی، نساجی سنتی، سفال کلپورگان، چرم و حصیربافی بود که برای داوری نهایی به ستاد ارسال میشوند.
سیستان و بلوچستان با دارا بودن هزار و ۷۰۰ اثر تاریخی، فرهنگی و ... در ۱۹ شهرستان یکی از استانهای غنی کشور به لحاظ داشتههای باستانی، تاریخی، فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است که به گفته کارشناسان به اندازه یک کشور جاذبه تاریخی و گردشگری دارد.
سواحل زیبای ماسهای و صخره ای، آثار تاریخی شهر سوخته و قلعههای باستانی، آب و هوای سرد و گرم، آبشارها و چشمههای آب گرم، باغات میوههای سردسیری و گرمسیری، نخیلات و مرکبات، غارها، رودخانههای سرسبز و پرآب، سنگ نگاه ها، محوطههای تمدنی و تاریخی بخشی از جاذبههای تاریخی و گردشگری در سطح استان سیستان و بلوچستان است که هنوز برخی از آنها در کشور ناشناخته مانده است.
انتهای پیام/ع