به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی کریمی اصل معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه خدمات مشاوره در کمیته امداد مکمل سایر خدمات حمایتی است، اظهار کرد: از وظایف مشاوران کمیته امداد راهنمایی و هدایت مددجویانی است که در شرایط اختلالات روحی، روانی، عاطفی و اجتماعی قرار گرفته و از مشاورهها برای حل مشکل خود استفاده میکنند و مددجویانی که دارای موارد حاد و ویژه هستند به مراکز طرف قرارداد معرفی میشوند.
وی با بیان اینکه در ششماهه نخست سال جاری ۵ هزار و ۹۰۰ مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان تهران از خدمات مشاوره فردی و گروهی بهرهمند شدند، افزود: از این تعداد دو هزار و ۲۸۷ نفر از خدمات راهنمایی و مشاوره فردی و سه هزار و ۷۶ نفر از خدمات راهنمایی و مشاوره گروهی استفاده کردند.
کریمی اصل یادآور شد: ۱۶۱ نفر از جوانان در آستانه ازدواج، ۵۰۶ نفر از نوعروسان، هزار و ۹۳۰ نفر از زنان سرپرست خانوار، ۲۰۹ نفر دانشآموز دختر و پسر در مقاطع مختلف تحصیلی و ۱۱۳ دختر بازمانده از تحصیل، ۵۳ دانشجو دختر و پسر و ۱۰۴ سالمند تحت مشاوره گروهی قرار گرفتند.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان تهران بیان کرد: مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان تهران همچنین از خدمات مشاوره فردی و گروهی در بخشهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، فضای مجازی، اعتیاد، مهارتهای زندگی، سبک فرزند پروری، شرایط ازدواج موفق، آشنایی با عوامل مؤثر ازدواج و تحکیم بنیان خانواده بهرهمند شدند.
وی با اشاره به اینکه پنج نفر از زنان سرپرست خانوار با بهرهمندی از خدمات مشاوره اقدام به ازدواج مجدد کردهاند؛ عنوان کرد: همچنین ۱۰ نفر از متقاضیان متارکه، با ارائه خدمات مشاوره از طلاق جلوگیری به عمل آمد و سه نفر از متقاضیان مشاوره شده در جهت درمان اعتیاد بهبودیافتهاند و ۲۸ نفر نیز تحت درمان هستند.
کریمی اصل گفت: بسیاری از مددجویان برای حرکت به سمت توانمندی، نیازمند مشاوره تخصصی هستند تا بتوانند با مدیریت مناسب فکری و عملی، سبک زندگی خود را تغییر دهند و در مسیر موفقیت قرار گیرند.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان تهران یادآور شد: هماکنون کمیته امداد استان تهران با ۴۰ مرکز مشاوره برای ارائه خدمات مشاوره فردی به مددجویان نیازمند قرارداد و تفاهمنامه دارد که از این تعداد ۲۱ مرکز بهطور رایگان به جامعه هدف خدمات مشاوره ارائه میدهند.
انتهای پیام/