به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ،سیدرضا امیری زاده مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: کشت نشاء گوجه فرنگی خارج از فصل در 12 هزار هکتار از زمین های کشاورزی هرمزگان آغاز شد.
وی پیش بینی کرد امسال بیش از 490 هزارتن محصول تولید شود که پنج درصد بیشتر از پارسال است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: استفاده از نشاء مرغوب و تغذیه مناسب گیاه از عوامل افزایش تولید است.
برداشت گوجه فرنگی خارج از فصل در هرمزگان از اواخر آذر آغاز می شود و تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد .
سیدرضا امیری زاده گفت: محصول برداشت شده علاوه بر مصرف استان به قم ، اصفهان و تهران نیز فرستاده می شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: پنج درصد از محصول تولیدی به کشورهای حاشیه خلیج فارس و عراق صادر می شود.
شهرستانهای رودان، بندرعباس، میناب، پارسیان و بندرخمیر از مناطق مهم تولید گوجه فرنگی خارج از فصل در هرمزگان است.
هرمزگان بعد از استان بوشهر رتبه دوم تولید گوجه فرنگی خارج از فصل در کشور را دارد.
گوجه فرنگی سرشار از ویتامین آ، ث، کا، وب6، پتاسیم، منیزیم، نیاسین، مس و فسفر است.
یکی دیگر از بهترین فواید گوجه فرنگی این است که کلسترول، چربی اشباع شده، سدیم و کالری بسیار پائینی دارد.
انتهای پیام/ز