به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،سید رضا امیری زاده مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: تا پایان مهرماه 800 میلیون عدد نشاء دیگر در این زمین ها کشت می شود.
افزود: نشاء گوجه فرنگی ، بادمجان و فلفل از مهمترین نشاء های کشت شده در استان است.
وی گفت:500 میلیون عدد نشاءپیاز نیز از اوایل مهرماه تا نیمه آبان ماه کاشته می شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود:هرمزگان به یک میلیارد و 700 میلیون عدد نشاء در سال نیازدارد که 80 درصد آن در استان و بقیه در مناطق خنک استان های همجوار تامین می شود
سید رضا امیری زاده گفت:شهرستان های رودان ، بندرعباس ، میناب ، حاجی آباد ، بندرخمیر و پارسیان از مناطق مهم تولید نشاء در استان هستند.
وی افزود: نشاء های تولیدی حدود 90درصد نیاز محصول گوجه فرنگی ، 100درصد بادمجان ، 90درصد فلفل و 70درصد محصول پیاز استان را تامین می کند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:صرفه جویی در مصرف آب وبذر ، کاهش خسارت ناشی ازسرمازدگی ، ایجاد مزارع یکنواخت وکاهش مبارزه با آفات وبیماری ها از مهمترین مزایای کشت نشاء است.
فصل کشت نشاء از اوایل تیرماه آغاز شده است وتا اوایل مهر ماه ادامه دارد .
هرمزگان 55 هزار هکتار سطح زیرکشت صیفی جات دارد که سالانه یک میلیون و 600 هزار تن محصول برداشت می شود.
انتهای پیام/ر