به گزارش حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علیرضا دلیری معاون توسعه مدیریت وجذب سرمایه معاونت علمی ضمن ضروری شمردن حضور سرمایه گزار آشنا به بازار اظهار کرد: با توجه به اهمیت حضور شرکتهای دانش بنیان در بازار و رشد و ارتقای آنها، حضور یک سرمایهگذار که شناخت درستی از بازار داشته باشد ضروری است درهمین راستا معاونت علمی بستری را فراهم کرده تا شرکتهای دانش بنیان بتوانند در کنار سرمایه گذارانی که در این حوزه تخصص دارند قرار گیرند.
معاون توسعه مدیریت وجذب سرمایه معاونت علمی از راه اندازی سامانهای برای برقراری تعامل شرکتهای دانش بنیان با سرمایه گذاران و مشاوران این حوزه خبر داد و گفت: سامانه vc.isti.ir دارای سه ورودی خواهد بود، شرکتهای دانش بنیان یا صاحبان ایده، سرمایه گذاران و مشاوران براساس تقاضای خود در این سامانه ثبت نام میکنند تا تعاملات مناسبی در جهت رشد و ارتقای شرکتهای دانش بنیان ایجاد شود.
دلیری افزود: در این سامانه دسته اول شرکتهای دانش بنیان یا صاحبان ایده هستند که برای جذب سرمایه گذار جهت ادامه فعالیتشان میتوانند مشخصات خود را وارد کنند که البته در مدت کوتاه راه اندازی این سامانه تعداد زیادی پروژه و طرح ثبت نام شده اند.
وی همچنین به ورود و ثبت نام سرمایه گذاران نیز اشاره کرد و گفت:: دسته دوم کسانی مانند بانکهای بزرگ، هلدینگها و یا شرکتهای بزرگ هستند که متقاضی سرمایه گذاری در این حوزه بودند که آنها نیز باید اطلاعات و تقاضاهای خود را اعلام و درسامانه ثبت کنند.
معاون توسعه مدیریت وجذب سرمایه معاونت علمی به حضور مشاوران در این سامانه نیز اشاره کرد و گفت: دسته سوم مشاوران و کسانی هستند که دراصل پل ارتباطی صاحبان ایده و شرکتهای دانش بنیان و سرمایه گذاران خواهند بود و باید بتوانند لینک ارتباطی بین آنها را ایجاد کنند و در صورت نیاز به ارزشگذاری طرح، ایده یا پروژه با هردو طرف گفتگو کرده و طرح را ارزشگذاری کند.
دلیری اظهار کرد: ما از تمامی صاحبان ایده، شرکتهای دانش بنیان، پارکها، مراکز رشد، شتابدهندهها و استارتاپها تقاضا داریم برای رشد و ارتقا در حوزه دانش بنیان و دریافت حمایت معاونت علمی در این سامانه ثبت نام کنند تا مسوولان اداره کل تامین مالی و سرمایه گذاری پس از رصد زمینههای لازم برای برقراری زمینههای سرمایه گذاری را فراهم کنیم.
وی همچنین یادآور شد: در ابتدای راه برای سرمایه گذاری در چند پروژه بزرگ به توافقاتی رسیدهایم و این در حال پیگیری است زیرساختهای ارتباطی خوبی با ستادهای فناوری معاونت علمی فراهم شده تا بتوانند طرحهایی که در حوزه فعالیت این ستادها است را جذب کرده و برای آنها سرمایه گذاری صورت پذیرد.
دلیری درادامه گفت: از طرحهای خروجی شتابدهندههای موجود در کشور که میخواهند تجاری سازی کنند و طرحهایی که به صورت آزاد فعالیت دارند و امکان ارتباط با سرمایه گذاران را ندارند نیز حمایت میکنیم تا درجهت رشد و ارتقای خود گام بردارند.
وی درادامه تاکید کرد: یکی از نیازهای اصلی شرکتهای دانش بنیان این بود که بستر تعامل با سرمایه گذاران برای آنها ایجاد شود که معاونت علمی این امر را اجرایی کرد، اما در این میان همراهی و همکاری شرکتهای دانش بنیان، سرمایه گذاران و مشاوران نیز امری اجتناب ناپذیر است تا در یک بازه زمانی میان مدت هیچ شرکت دانش بنیانی در زمینه تامین مالی و جذب سرمایه مشکلی نداشته باشد.
دلیری خاطرنشان کرد: ما معتقدیم سرمایه گذاری از طریق جذب سرمایه گذار یک تامین مالی پایدارتر و منطقی است، زیرا یک گروه تخصصی و باسابقه در کنار شرکتهای دانش بنیان قرار میگیرند و آنها را یاری میکنند.
انتهای پیام/