سرانه مصرف تخم مرغ در استان قزوین سالانه به ۱۹۰ عدد رسیده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ عطیه رزازی کارشناس مسوول بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: در شش سال گذشته سرانه مصرف تخم مرغ از ۱۶۰ به ۱۹۰ عدد در سال افزایش پیدا کرده است که این میزان مصرف باید به ۲۵۰ عدد برسد.

رزازی اضافه کرد: مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ، سه درصد نیاز انرژی یک مرد بالغ و چهار در صد نیاز انرژی یک زن بالغ را تامین می‌کند.

رزازی افزود: نیمی از کالری یک تخم مرغ از چربی تشکیل شده که در زرده آن است و یک تخم مرغ بزرگ بیش از ۵ گرم چربی دارد.

وی گفت: زرده تخم مرغ حاوی اسید‌های چرب امگا ۳ است که این اسید ها‌ی چرب در کاهش التهاب بدن، بیماری‌های قلبی، سرطان و ورم مفاصل موثر است.

این کارشناس تغذیه اضافه کرد: تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین‌ها و املاح ضروری است.

رزازی گفت : تخم مرغ کامل‌ترین، ارزان‌ترین و فراوان‌ترین غذای پروتئین دار است که جایگاه ویژه‌ای در تغذیه اقشار مختلف دارد.

انتهای پیام/

 

تخم مرغ کامل‌ترین، ارزان‌ترین و فراوان‌ترین غذای پروتئین دار است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار