به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،سید رضا امیری زاده مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:کشت پیاز خارج از فصل در نه هزار هکتار از زمین ها کشاورزی استان آغاز شد.
وی پیش بینی کرد امسال 265 هزار تن پیاز خارج از فصل تولید شود که در مقایسه با پارسال تفاوتی ندارد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: محصول برداشت شده علاوه بر مصرف در بازارهای کشور، به عراق و کشورهای آسیای میانه هم صادر می شود.
سید رضا امیری زاده گفت:بندرعباس ، میناب، رودان و بندرخمیر از مناطق مهم کشت پیاز خارج از فصل در هرمزگان است.
وی افزود: هرسال برداشت پیاز از بهمن آغاز می شود و تا پایان اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.
هرمزگان با داشتن آب و هوایی گرم و مرطوب یک گلخانه طبیعی است و رتبه نخست تولید پیاز خارج از فصل را در کشور دارد .
پیاز با داشتن سولفور، کروم و یتامین B6 در کاهش کلسترول ، فشار خون ، قند خون و خطر حمله قلبی و سکته مغزی موثر است.
این محصول رشد سرطان روده بزرگ، ابتلا به پوکی استخوان در زمان یائسگی، درد و التهاب مفاصل را کاهش و در درمان سرماخوردگی مفید است.
انتهای پیام/ف