به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس، سیدرضا امیرزاده مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت بیش از347 هزار تن پیاز از 9 هزار و400 هکتار سطح زیر کشت برداشت شود.
وی افزود: این میزان 15 درصد بیشتر از پارسال است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزایش سطح زیرکشت، افزایش دمای هوا و اجرای برنامه های به زراعی را از علت های افزایش تولید عنوان کرد.
امیرزاده گفت: شهرستان های بندرعباس و میناب از مناطق مهم کشت پیاز خارج از فصل در استان است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: محصول برداشت شده به استان های تهران ، اصفهان ، فارس و آذربایجان شرقی فرستاده می شود.
برداشت پیاز تانیمه اردیبهشت سال آینده ادامه دارد .
هرمزگان رتبه نخست تولید پیاز خارج از فصل را در کشور دارد.
پیاز با داشتن سولفور،کروم و ویتامین B6 در کاهش کلسترول ، فشار خون ، قند خون ، خطرحمله قلبی و سکته مغزی موثر است.
استان هرمزگان با داشتن آب و هوای گرم و مرطوب یک گلخانه طبیعی در فصل سردسال است.
این استان با تولید حدود یک میلیون و 400 هزار تن محصول سبزی و صیفی خارج از فصل جزء سه استان برتر کشور است.
انتهای پیام/ز