به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛حیدری پوری افزود : هر ساله
کشت پیاز در استان از نیمه دوم مهر آغاز می شد که امسال به علت کاهش دما، پیاز با
یکماه ونیم تاخیردر مزارع کشت شد که این موضوع سبب افزایش قیمت این محصول در
بازارشده است .
وی گفت:امسال 8 هزار هکتار از زمین های کشاورزی هرمزگان
زیر کشت پیاز رفته است و پیش بینی می شود 240 هزار تن محصول برداشت شود .
رییس
سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان به کشاورزان توصیه کرد برای تعادل در بازار و رضایت
مشتریان برداشت محصول پیاز خود را به آخر سال موکول نکنند.
زمان برداشت پیاز در استان از نیمه دوم اسفند آغاز می شود
و تا پایان اردیبهشت سال آینده ادامه دارد .
شهرستانهای رودان ، بندرعباس و میناب مهم ترین مناطق کشت
پیاز در استان است .
اکنون هرکیلوگرم پیاز در بازار های هرمزگان بین 4 تا 5
هزار تومان به فروش می رسد.
انتهای پیام/