به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حجتالاسلام محسن مظاهری امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص فعالیتهای معاونت تعلیم و تربیت سپاه صاحب الزمان اظهار داشت: مجموعه معاونت تعلیم و تربیت مأموریتهای متعددی را در عرصه فرهنگسازی و تربیت نیروی کارآمد به عنوان مسؤولیت اصلی خود دارد که تشکیل حلقههای صالحین در بین گروههای سنی مختلف یکی از برنامههای آن است.
وی افزود: عمده برنامه حلقههای صالحین رشد و تعالی ایمانی، معنوی، اخلاقی، بصیرتی، علمی، فنی و مهارتی است که مهارتهای اجتماعی از جنبه شخصیتی و صفات لازم برای ورود به جامعه متر بیان را غنی کرده و این افراد از رده سنی نونهال و نوجوان وارد این حلقهها میشوند و دوره تربیتی 6 تا 12را میگذرانند.
معاون تعلیم و تربیت سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان خروجی این دوره تربیتی را یک نیروی توانمند در عرصههای مختلف دانست و بیان داشت: هدف از تشکیل حلقههای صالحین تربیت یک جوان مؤمن انقلابی کارآمد است.
وی با اشاره به تشکیل 17 هزار حلقه صالحین در سطح استان اصفهان و مشارکت 11 هزار نفر در رده سنی نوجوان اضافه کرد: حلقههای صالحین ارتباط صمیمانه و دوستانهای را در مسجد ایجاد میکنند و فضای پایگاه مقاومت بسیج و مسجد را برای ارتباطگیری مهیا میکنند.
مظاهری به تشویق حلقات خوب یا سطح ویژه اشاره کرد و ابراز داشت: امسال قریب به بیش از 10 هزار نفر در قالب یک اردوی تربیتی و معرفتی و در فضایی برای تحکیم روابط در این اردو شرکت کردند.
وی با اشاره به تلاش برای افزایش تخصص سرگروهها و مربیان حلقههای صالحین گفت: در دورههای تخصصی بیش از 8 هزار نفر از مربیان و سرگروهها با توجه به نیازهای مناطق مختلف تربیت شدند که از این میان میتوان به مباحثی در رابطه با فرق و گروههای انحرافی، خصوصیات و اصول تربیت اسلامی و خصوصیات نوجوان و جوان جهت مخاطبشناسی بهتر اشاره کرد.
معاون تعلیم و تربیت سپاه صاحبالزمان استان اصفهان از راهکارهای تقویت نیاز به نماز و انس با نماز نیز نان برد و عنوان کرد: 80 هزار دفترچه در رابطه با نماز و ترویج نماز با هدف اتصال و ارتباط کودکان ونوجوانان با نماز در سه دوره دو ماهه از خرداد ماه توزیع شد که در روستاها و شهرستانها استقبال مطلوبتر بوده است.
وی همچنین از ارتباط با خانوادههای متربیان حلقههای صالحین در قالب سلسله نشستهایی با عنوان «خانواده و جوان» نام برد و اذعان کرد: هدف این طرح آشنا کردن خانوادهها نسبت به مسائل تربیتی، ارتباط پدر و مادر با فرزند، ارتباط پدر و مادر با یکدیگر و آموزش اصول تربیت اسلامی بوده است.
مظاهری خاطرنشان کرد: جهت غنیسازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان بیش از هزار و 400 پایگاه ورود کردند که البته 600 پایگاه به عنوان پایگاه شاخص در نظر گرفته شدند، فعالیتهای انجامگرفته در زمینه ارتقای انس با قرآن کریم و ارتقای سطح مهارتهای فنی و اجتماعی و تفریحی و ورزشی بوده است.
وی از اجرای طرحی با عنوان «مسجدمحوری» خبر داد و گفت: این طرح با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بوده که باید مسجد را مأمن و مأوای فعالیتها قرار دهیم و در هر مرحله و منطقه مسجد را محور قرار دهیم و قناعتی را در مسجد ایجاد کنیم که مردم جهت رفع نیازها به مسجد مراجعه کنند.
معاون تعلیم و تربیت سپاه صاحبالزمان(عج) استان اصفهان ادامه داد: تقویت برنامههای عبادی، فرهنگی و تبلیغی، اجتماعی و خدماتی، بصیرت افزایی و ارتقای بصیرت انقلابی، عرصه فضای مجازی و برنامههای قرآنی از عرصههای فعالیت این معاونت بوده است
وی در ادامه ابراز داشت: برنامههای قرآنی این معاونت تحت عنوان مستقل دارالقرآن بسیج در حال انجام است که بتوانیم جامعه را نسبت به نیاز معنوی و تربیتی رشد دهیم و سلسله جلساتی با عنوان «اسوه حسنه»، محافل جهادی قرآنی و استعدادیابی پیگیری شده است.
مظاهری در پایان مطرح کرد: به جهت ترویج فرهنگ قرآنی و استفاده از مفاهیم قرآن کریم برای نخستین بار مسابقات قرآن با هدف قرار گرفتن یک سوره با محوریت استفاده و انتقال مفاهیم برای نخستین بار در کشور به صورت تیمی برگزار میشود.
انتهای پیام/م