با پایان یافتن فصل برداشت محصولات جالیزی با بازدید از مزارع کشت زیر پلاستیک تعداد ۲۵ پرونده متخلف به مقام قضایی معرفی که ۱۳ متخلف منتظر رای دادگاه هستند.

جواد دامن پاک رئیس اداره محیط زیست تربت جام در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد  گفت: با توجه به اینک حفظ محیط زیست برای جامعه امری حیاتی می باشد مردم و مسولان در قبال پسماند مسئولیت دارند و محیط زیست به عنوان نظار بر دستگاه اجرایی است.

وی تصریح کرد: برابر قانون محیط زیست جمع آوری پسماند های بخش کشاورزی که شامل ظروف سموم، مالچ های پلاستیکی و… بر عهده جهاد کشاورزی است که لازم است طبق ظوابط اقدام کنند.

رئیس اداره محیط زیست تربت جام گفت: سالانه بیش ۱۲۰ هزار لیتر انواع سموم در سال زراعی مصرف می شود که لازم است این ظروف را جمع آوری و در اختیار جهاد کشاورزی قرار دهند با شیوه های درست نسب دفع آن اقدام شود.

دامن پاک با اشاره به ضایعات دامپروری ها و مرغداری ها بیان داشت: تمام فعالان بخش تولید دام و طیور برای احداث فضای تولیدی از این اداره استعلام می گیرند و به آنان اعلام می شود که برای دفع لاشه های و ضایعات لازم است از چاه دفن زباله یا دستگاه لاشه سوز استفاده ودر صورتی که در طبیعت رها شود به آنها اخطار و به مراجع قانونی معرفی می شوند نظارت بر این مکان بر عهده دامپزشکی است.

وی باشاره به اینکه این شهرستان در مسیر مهاجرت پرندگان قرار دارند یادآورشد: همه سال در دو فصل بهار و پاییز شاهد عبور گونه های مختلف پرندگان به ویژه درنا ها هستیم که بر اساس سیاست کنترل آنفولانزای پرندگان شکار آنان ممنوع می باشد.

رئیس اداره محیط زیست تربت جام گفت: برای حفظ گونه های زیستی در منطقه و جلوگیری از بیماری های مشترک بین انسان دام و طیوردر چهار سال اخیر هیچ گونه پروانه شکار جدید صادر نشده است.

دامن پاک با اشاره به زخمی شدن پرندگان مهاجر عنوان کرد: پرندگان مهاجری که در مسیر دچار آسیب یا به هر دلیلی از گروه جامی مانند را پس از درمان در طبیعت آزادسازی می شوند.

انتهای پیام/س,ج

 
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.